Fatosbirinci Deletedmom381 irilik konusundada benim tarafım iri ama eşimin benekliğiyde baya kiloluymuş
Deletedmom381 Fatosbirinci O zaman ikinizden de biraz almış bizimki sırf babadan ibaret hiç bir yerimi bana benzemez benzemiyor valla 😅
Esrabrhkl Princess1 yok kiz kac bedensen onu al yani ben buyuk boy aldim cunku kilom şuan 85 .orta boy tam ideal aslında
Fatosbirinci Deletedmom381 ben daha beneğimi görmedim ama doktorun dediğine göre aynı bana benziyomuş doktor öyle dedi ne yaptıysan aynı sana benziyo dedi 😂
Deletedmom381 Fatosbirinci Hay maşşallah kuzuya ne güzel çevremde bende dahil bütün doğan çocuklar babaya benzemiş sen kırmışsın bu döngüyü helal olsun 🤣
Fatosbirinci Deletedmom381 maşallah bakalım doğsun görücez bizde atarım inşallah buraya fotoğrafını yada uygulada paylaşırlarsa görürsünüz bakalım kime benziyor 😂
Deletedmom381 Fatosbirinci Sağ salim kucaklayalım da varsın benzemesin kendimi avutma şeklim 🤣 (Şaka bir yana tek temennim herkesin evladına sağlıkla kavuşması) 🙏🏻 Amin canım inşallah hepsi sağlıkla gelsin kuzuların da görelim 🙏🏻🥰