Minikmucizemizz Kızlar ben 15nde regli oldum bugun 3.gunum ilk gun cok geldi . Benim dönemim cok agir gectigi icin agri basladigi an hap attim . Hap beni biç geciktirmezdi kanamam devam ederdi . Sormak istedigim şu ilk gun cok geldi ikinci gun kahverengimsi geldi bugun de ayni sekilde cok az kahverengi ve ben bu 3 gunde toplam 3 agri kesici atmiş oldum . Size sorum şu yerleşme kanamasi bu sekilde olananiniz varmi benim badima ilk defa geliyor cunku benim 6 gun boyunca yogun kanamam gelirdi şuan yok denilcek kadar az ve kahverengi eger yerlesmek kanamasiysa vicdan azabi cekerim 3 tane agri kesici attim cunku bugun ve yarinda ayni sekilde kahverengi ve az gelirse test yapmayi dusunuyorum hasta olana kadar birsuru belirtim vardi şuan yok ama boylede olunca aklima geldi bilgisi olan yardim edebilirmi napmaliyim 😔
Nergis34 Minikmucizemizz yerleşme kanamasi o kadar çok olmuyor canim sadece bi kaç damla kişiden kişiye değişiyor tabiki ama agri kesici içtiğin zmn zaten kanamayi kesiyo
Lale00 Minikmucizemizz 3 agri kesici atmissin kesilmesi gayet normal bence her ay ayni olmaz . Bide yerlesme kanamasi herkeste olcak diye bisey yok bende olmadi mesela
BirVeraAnnesi35 Minikmucizemizz yerleşme kanaması damla şeklinde oluyormuş bende hiç olmadı tabi o ayrı ama parol falan içmişsindir umarım onu hamilelikte bile verdi bana doktorum ama dediğin ilk gün yoğun kanama 2 ve 3 te azalma bitme stresli dönemlerimde yada mevsim değişimlerinde oluyordu bende yinede bir test alıp yapabilirsin umarım vardır 😊
pelin_87 Minikmucizemizz canım korkma ilk haftalarında ilaçlar bebeğe bir şey yapmıyor, ben hamile olduğumu bilmiyordum botoks, cilt bakımı yaptırdım, Ağrı kesici aldım, alkol kullandım 😅 ama çok şükür bebeğim gayet sağlıklı şimdilik bi sıkıntısı yok
Minikmucizemizz Nergis34 benim kanamam hiç kesilmezdi cunku ben surekli kullaniyorum agri kesici cok agrili gecirdigim için
Nergis34 Minikmucizemizz bilmiyorum canim bende genelde oyle oluyor ağrı kesici içersem eğer kanamam dewam etmiyor bitiyo hemen yerleşme kanamasi cok az gelmisti bi kaç damlacık
Minikmucizemizz BirVeraAnnesi35 sağol kuzum basima ilk defa gelince merak ettim acikcasi yoksa zaten adet oldum diye kafamda yoktu hamilelik bugun ve yarinda ayni olursa bi test yapicam 😊