Serife07 Kızlar 34 haftalık hamileyim 2 gündür midem çok fena yanıyor birşey yiyip içemiyorum sanki nefesim kesiliyor midem de birşey var gibi yardim lütfen neden oluyor ki?
Elifmyilmaz Serife07 al benden de o kadar canım 34+3 üm mahvediyor beni. Acayip rahatsız ediyor bide mide bulantısıda yapıyor birkaç saniye kusacak gibi oluyorum. Süt içiyorum biraz rahatlatıyor gibi bide arada sırada gaviscon içiyorum
Clover Serife07 canim benlm de oyleydi kayinpederim doktor sabahlari ac karnina 1 tatli kasigi tahin ye dedi. Hakikatende aninda kesiyo butun gunu rahat geciriyorsun. Yanarsa bir kasik daha atiyorum. Yanliz ben kiskaninkini kullandim. Seyidoglu markasini aldm iice yakti.aklinda bulunsun... yanliz sakin pekmez koyma saf duz tahln olacak
nesliiiAl yediklerinden kaynaklıdır muhtemelen canım elma yemeyi dene bende işşe çok yarıyo sende dene inşaAllah biranönce geçer
Serife07 nesliiiAl inşallah canım ya hiç birşey yiyemiyorum yemedigim halde2oyle bi yanıyor ki sanki nefesim kesiliyor bi kaç saniye sürüyor anlamadım ben ya acaba çocuğun ayağı falan mı baskı yapıyor çocuğum doğum. Pozisyonunda da bilemedim
MasalSara Bende aynı durumdayım ayva ve gaviskon la geziyorum başımı yastığa koymamla başlıyor bide kuscak gibi oluyorum cok fena
MasalSara Elifmyilmaz 32 +5olduk eger saçtansa benimki belinde dogacak herhalde yada bizim hikayedeki ismet gibi 😀
Pinarlgn Miden yanmayamı başladı ilk 20 dk içinde bir kahve fincanı soğuk süt iç geçmedimi bi 20 dk sonra bi daha
Serife07 Pinarlgn ahh kuzum sıcak birşey içemiyorsun suyu bile için de boğuluyor gibi oluyorsun 2 gündür maf oldum
fundaunal46 Bende az önce mahvoldum bi tane muz yedim geçti şuan, normalde gaviscon jel kullanıyordum 2 tane ancak kesiyorda, bitirmişim 😂 okadar çok içiyorum ki neredeyse her yemekten sonra ... miğde konusunda bende çok sıkıntılıyım benimde
Serife07 Valla kızlar maf oluyorum ya en rahat sabahlari geçiyor kahvaltı yaptım mi tamam dır öbur sabaha kadar mide yanmasından beni bitiriyor