Mucizebebek16 Merhaba arkadaşlar 13haftalık gebeyim hiçbir belirtim kalmadı nerdeyse kusma bulantı kasık ağrısı ister istemez korkuyorum ilk gebeliğim dahada var doktor kontrolüne belki takıntı yapıyorum ama sizler neler yaşıyorsunuz
Muallimehanim Mucizebebek16 Bi anda kesilir zaten benimkide öyle olmuştu sabah safra çıkarırdım bulantım yoktu bi anda bıçak gibi kesildi
Mucizebebek16 Deryakaya1663 evde olduğum için yorgunluk pek olmuyo halsizlik bir iş yapınca oluyo ama normaldir bence
Peony 19 haftalığım ve ara ara kasık ağrılarım dışında bugüne dek hiçbir belirti yaşamadım. Doktor çok şanslı olduğumu söylüyor. Olsaydı da 13 ten sonra kalmadığını biliyorum. Kafana takma lütfen. Zaten riskli dönemini atlatmak üzeresin ☺️
Mucizebebek16 Peony çok saol cnm 7yıl sonunda gebe kalınca herşeye takıntı oluyo korkuyo insan hayırlısıyla sağlıkla alalım kucaklarımıza 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Peony Mucizebebek16 Benim de 5. Yılım bitti ve 2 düşüğüm var o yüzden anlıyorum seni. Ama inan korkacak bir şey yok. Bu hamileliğimin başından beri perinatoloğa gidiyorum ben korkudan mesela ama doktor aktif bir ağrı ve kanama dışında lütfen korkma diyor her seferinde. Belirtiler elbet kaybolacak diyor.
Duuyguum Aynı postu bende açmıştım canım normalmiş bi an da zıpkın gibi olmuştum maşallah göğüs hassasiyeti kalmamıştı falan telaş yapma iyidir bebişin inşallah
Mucizebebek16 Duuyguum valla bir anda zıpkın gibi olmak bile yaramıyor bize şuan kendime gülesim geldi biz bayanlar neden bu kadar takıntılıyız ya 🙈
Mucizebebek16 Peony benimde 1düşüğüm ve 1de boş gebeliğim var o yüzden korkuyorum sanırım takıntı yapıyorum rabbim sağlıkla herkese nasip etsin 🤲🏻
Mervednr Mucizebebek16 bir anda kesilir canım 12. Haftalarda bitiyo genelde belirtiler bişey yoktur korkma canım
Elcinttk Mucizebebek16 canım hiç endişe etme aynı şeyleri yaşadık.11. Haftamda bıçak gibi kesildi benimde belirtilerim çok endıselenmiştim ama şuan 17. Haftamdayım ve sanki hiç hamile gibi degılım ama cok sukur bebegım iyi 🧿
Duuyguum @Mucizebebek16 o kadar haklısın ki geçen hafta su gibi akıntım geliyor diye yeri günde üç kere dr a gittim ilaçlarımı değiştirdi kadın şimdi de akıntım Yok bi sorun mu var acaba diyorum hamilelik insana kafayı yedirtir
Mucizebebek16 Duuyguum çok doğru ben doktorumu çok sıkmak istemediğim için aramıyorum soramıyorum bir senmi doğurcan dicek die korkuyorum 🙈takıntı olmazsa olmazımız malesef keşke rahat olabilsek keşke 😉