BhrBrfn Hangi devlet hastanesınde muayene oluyorsunuz ve memnun musunuz ??? Ben özele gıdıyorum ama doktor degıstırsemmı diye düşünüyorum.Devlettekı memnun oldugunyz doktorları yazarsanız sevınırım ...
2bebekannesi3542 BhrBrfn devlete gidecekseniz bornova türkan özilhan yani eski trafik hastanesi öneririm en azından hastane yeni ve kalabalık değil.. ilgileri de güzel👍🏻👍🏻
BhrBrfn 2bebekannesi3542 siz gidiyomusunuz oraya ?? doktor hangısı varsa Diilekk21 özel gözde hastanesi doktorum cok ıyı ama dogum cok pahalı ondan vazgecmek ıstym
2bebekannesi3542 BhrBrfn ben hem özel hem devlet seklinde ilerliyorum. türkan özilhanda kevser polateri öneririm 😌
2bebekannesi3542 BhrBrfn normal doguma ebe giriyor sanırım 3 ebe ile tanıstım onlarda şeker gibiydi👌🏻🤗
23sekerkiz 2bebekannesi3542 izmirde oturmuyorum ama 1 haftalik orda olucam herhangi bi durumda nasil ordaki devletten randevu alinabiliyor acaba bilgi verirmisin yine 182 den mi ariyoruz
BhrBrfn 2bebekannesi3542 sezryanm ben ınsallah ıstedgmız hoca gırer.Odaları nasıl ıyımı acaba bılgın varmı ?
2bebekannesi3542 BhrBrfn sezeryansa hic düsünme derim. Erkek doktorları da iyi bu konuda. Odalarında gergi tavanlar bile var.. iki yıllık hastane cünkü. Esyalar yeni odalar lavabolar temiz 👍🏻👍🏻 Sezeryana kendileri giriyor doktorlar. Haftanız ilerlemeden karar verin ki sıkıntı cıkmasın..
BhrBrfn 2bebekannesi3542 evet bıran once gıdıcem cok teaekkur ederım .Dedıgınız doktor en ıyısı sanırım onumu seceyım 😊
BhrBrfn 2bebekannesi3542 Cokk tesekkurler canımmm ❤❤Senı dınleyıp bu kadar zaman sonra özelden sonra oraya gıdıcem artık😊
2bebekannesi3542 BhrBrfn özeldeki doktorum da normal dogum destekliyor. Hayırlısıyla ilk doğumum olacak insallah 😌 İki doktordan da onay almayı planlıyorum
BhrBrfn 2bebekannesi3542 benımde oyleydı taki son an bıseyler bulana kadar ınandım bende ama sonradan devlet hastanesındekı doktor epey kızmıstı bana .Hayırlısıyla kavusmak en onemlısı tabıkı .Sizde saglıkla kavusun bizde ınsallah 😊