zeynokrktk Arkadaşlar bu park yatağa hangi nasıl nevresim takımı gider normal bebek nevresim takımı da olur mu ? https://hizliresim.com/QPRvM3
FSCMK zeynokrktk vallahi buna ne olur bilmiyorum ama Bunların altının süngeri inçe oluyor bu yüzden ben altına yorgan yaptırıyorum bebek yorganı perdeciye gidip metreli alınan bebek yorgan yüzleri alıcam yengem dikip biçecek yastığınıda ondan yapıcaz
Mervektk1126 zeynokrktk ölçüleri kaça kaça beşiğin bebek nevresimleri olur muhtemelen benmde park yatak bende bebek nevresi mi aldım içine
AmatorAnne zeynokrktk bende de anne yanı beşik var, o da ayrı bir dert, tümden kafam karıştı :/ galiba birkaç tane nevresim diktircem. Yastık zaten yenidoganda kullanılmıyor. Üstüne de aldığımız battaniyeler den sericem sanirim
Sad3c3m zeynokrktk instagramda bi sayfadan müslin örtü yaptırdım yaz bebeği olacağı için onu sereceğim altına kışa doğruda daha kalın bişeyler alırım diyorum bende bulamadım pek park beşiğe uygun bişey
zeynokrktk Pdr Sldysf AmatorAnne Mervektk1126 FSCMK Büyük ihtimal bi takım alırım sadece ilk doğduğunda altına çarşaf sererim battaniye sererim yastık zaten kullanılmıyo ilk zamanlar bakalım 😊
Sldysf Park yatak ölçülerine uygun nevresim takımları var 2 tane aldım ben uyku seti alıcam 1 tane de