Ebrubal Merhaba anneler❣️ Bende hemoroid yani basur çıktı şuan çok kötü baya şişti hergün kanıyo ve zor oturup zor yürüyorm aranızda böle yaşayan varmı doktora gitsem bişe yapabilirmi ben dokunsam acıyo doktora gitmektende korkuyorm canım yanar diye 😭😭
ElmasSs Ebrubal ılık suya oturma yapabilirsin birde proctolog diye bir krem var onu kullanabilirsin doktoruma sorarak bende kullanıyorum acımasa kanamasa bile her gün sürüyorum baya küçüldü rahatlatlattı beni
Busu_02 Ebrubal Hindistan ceviZi yağı ve kantron yağı güzel işe yarıyor kaşındırmıyor en azından ve bitkisel yağlar .. günde 2-3 defa sürebilirsin tek sıkıntı iç çamaşırı yağ lekesi oluyo
Ebrubal ElmasSs Ilık suya oturmak doğumu tetiklemez mi 35 haftalığım o kremin bi zararı var mı gebelikte falan bende alıyım olmazsa😯
ElmasSs Ebrubal sıcak olmayacak su tehlikeli olmaz ama içine sinmezse onu yapma kremi al bende 38. Haftamdayım uzun süredir her gün kullanıyorum doktorum kullanabileceğimi söyledi kendi doktorunuda arayıp sor aksatmadan kreme başla bence çünkü kendi kendine geçmiyor
mrv_gns_sfk Krem kesinlikle kısa sürede geçiriyor, doktora sormak lazım tabiki.bendede oldu 30. Haftalarda ben yememe dikkat ettim bol kayısı tükettim..
Lale00 Ebrubal hamilelikten once yasamistim bende cok zor be oturabiliyosun ne yuruyebiliyosun tuvaletten hep aglaya aglaya cikardim acidan 😒 allah yardimcin olsun banada doktor krem ve sicak buharda oturmayi tavsiye etmisti ama hic biri ise yaramadi ameliyat olmak zorunda kaldim. Ameliyat olali 5 sene oldu nerdeyse cok sukur bida basima gelmedi
Ebrubal Lale00 bende doğumdan sonra kendimi toparlıyım bnde ameliyat olmayı düşünüyorm yoksa çekilmez böle
Dizman Ebrubal bende de çıktı 35 haftalığım genel cerrahiye git ben gittim ilaç verdi fitil ve krem rahatlattı sizin baya ilerlemiş dr gidin bence
Lale00 Ebrubal zaten kisa bi operasyon 20 30 dk suruyo 4 5 gun evde dinleniyosun yeterli cekilcek dert degil yani
Gizem_miros Ebrubal bacim allag sana yardim etsin bende dogumdan sonra oldu ben neler cektim dikisli hem cocugumu emzirmeye calistim hem tek basimaydim ve oturamiyordum dusun ilik suya patikon dokuyordum proctolog itil ve krem verdi onu kullandim oyle gecti zor yani allah yardimcin olsun
Ebrubal Gizem_miros eczaneye sormştum krem falan varmı bunun için diye hamile olduğum için hiçbişe vermediler en iyi bgn o kremi kendim alıyım allah sanada kolaylık versin
Gizem_miros Ebrubal benim gecti canim ikimciye hamile kaldim bende esimde cok korkuyoruz esim surekli diyo su ic bol kayisi ye diyo bidaha aynisini yasama diyo cunku ben ilk oglumda cok cektim simdi doguma 1.5 ay kaldi insallah yasamam bidaha
Lale00 Ebrubal sen kabiz olmamaya dikkat et en iyisi doguma kadar gece bir bardak suyun icine iki tane kayisi koy sabah ac karnina once kayisilari ye sonra suyunu ic kabizligi onlemis olursun
Sakura-chan Ebrubal suya oturma duş başlığını tut elinle genital bölgeni kapa . Tutabildiğin kadar sıcak olsun su. Böyle günde en az 4 kez su tut . Procto gyvenol diye krem ve fitil var eczaneden al yap hamilelikte sakıncası yok. 2-3 saatlik rahatlama olsun dersen vicks sür biraz yakar ama rahatlatır iyileştirmez