Hsnanr 34 haftada yaşadıklarınızı duyduklarınızı paylaşırmısınız kızlar ve kaç kilo kaç cm’ler sohbet olsun :)
Hsnanr Esramese rahim kemiklerinde ağrı varmı canım ? Nasıl soylim bacağını kaldırdığında feci bir agrı kemikte pantolon gıyerken yatakta bacağını bükerken dönerken ?
Esramese Hsnanr vardi gittimde ise erken dogum dedi sancilarin baslamis dedi simdide doktordan geliyorum azalmis biraz kasilmalar cihazda gordugu o ama cektigm aci ayni sadece rahat yuruyorm artk hepsi o onceden yuruyemiyordm
Gulibik Hsnanr benim 26.haftadan beri var o agrim. Su anda 32.haftadayim. Bazen agridan agliyorum resmen. Bacak arama yastik alip yatinca biraz rahatliyorum ama yatakta donerken feci agriyor.
Hsnanr Gulibik ay bende aynı dönerken ayağımı kaldırıp pantolon gıyerken falan doktora hiç sordunmu canım
Gulibik Hsnanr sordum normal dedi kemikler birbiriyle olan mesafesini aciyormus. Agriyi kesmesi ve destek amacli magnezyum verdi aksamlari onu icip yatiyorum ama cok da faydasi olmuyor maalesef.
Hsnanr Gulibik bi nevi doğuma hazırlanıyor yani Doğum şeklin belli mi canım peki alakası varmı bunun Doğum seklıyle
Gulibik Hsnanr bende kist oldugu icin mecbur sezaryen olacagim. Kosti de alacak doktor. Ve buyuk ihtimalle de fiziksel olarak normal hazir hale gelecegim ama sezaryen olacak:(
Gurbet_kusu Göğüs kafesim batıyor ve şuan acayip ödemim var herhalde tuzu fazla kaçırdım onun haricinde minnak çok iyi şükür