Hevii Merhaba arkadaşlar ben size biley danışmak istiyorum , benim reglim 8 haziranda bitti bugün 18 Haziran yani 10 gün önce reglim bitti ama ben ovulasyon testi yapmak için fırsat bulamadım sizce şimdi başlasam işe yarar mı ??
Hamd_olsun Hevii Adet dönemin 28 gün ve aşağı sürüyorsa yüksek ihtimal geçti. Akıntı ve ıslaklık varsa her ihtimalle karşı dene istersen
ekara Hevii gayet başlayabilirsin gayet uygun zaman benimde 17 veya 18. gün yumurtlama olmuştu. 2 günde 3 günde bir ilişki tavsiye ederim.
Ketilima Hevii Başla canım her günü değerlendir bolca dinlen inşallah en kosa zamanda rabbim bir evlat nasip eder 🤗
Loya06 Hevii başla tabi ama yumurtlamayı kaçırmıs olabilirsin bi ihtimal 😊 yüksek ihtimalde kaçırmadın düzenli adet oluyosan
Mombus Denemekte fayda var belki yumurtlaman geçtir ve ymurtlama gününü görürsün. Ama 28 günde bir adet görüyorsan eğer geçmiş olabilir. Akıntı kasık ağrısı gibi belirtiler olur ymurtlama döneminde
Pnrbtr Canım bence geç kalmadın çok düşük yumurtlamanın geçmiş olması ihtimali. Her kadının yumurtlama zamanı aynı değildir. Doktorlar gelecek ayki adet tarihinden 14 gün geriye gittiğinde o gün yumurtlamanın olacağını sölüyolar genelde. Yüzden yapmaya başla testi
Hevii Pnrbtr az önce eczacıyla konuştum oda aynı şeyi söyledi hatta sadece 5 tane test verdi yeterli olur diye , bugün bi tane yap dedi iki gün sonra tekrar yap dedi , üst üste yapma dedi
Deniziimmm Hevii yanlış canım ya o yumurtlama kaçırırsan olmaz bir saat önce sıvı alımını bırak ve testi yap taki çatladığını görene kadar ben de ovilasyon takibi ile gebe kaldım
Pnrbtr Hevii bence hergün yapın. Çünkü yumurtlama çıktığı zaman ertesi gün çatlıyor ve yine silik çıkıyor. Kaçırabilirsiniz öyle