Cuma günü geldiğim rutin kontrolümde suyumun azaldığını öğrendim. Belirti olarak herhangi birşey yaşamadığım için büyük bir şok ve şaşkınlıkla detaylı ultrasonlar nst derken doktorun acil kararı ile yatışım yapıldı. İki doz ciğer geliştirici iğne ve serumlarla Takibe alındım. Tabi ben yükselmiştir su o kadar da ciddi değildir diye kendi kendime umut verip Pazartesi çıkışımı verirler diye düşünürken.. dün tekrar detaylı ultrasonla kontrolüm olduktan sonra bebek ve ben riske girdiğimiz için hemen Doğum planlaması yapıldı. bugün yada en geç yarına kadar bebeğin hareket durumlarına göre sezeryanla Doğumumu gerçekleştireceğim. Haftasonu o kadar çaresiz karmaşık endişe dolu geçti ki. Hiç beklemediğim şeylerle herşey yolunda giderken minik Defnem aceleci davrandı.
Gurbette olmanın bu üç günü aileden uzak dört duvar arasında belirsizliklerle geçirmek zor olsa da daha fazla umuda ihtiyaç olduğunu şimdi anlıyorum. O yüzden belki birinizin duası geçer. Duygularımı sizinle paylaşmak istedim. Allah kimseyi evladıyla sınamasın sizlerde sağ Salim vakti zamanında bebeklerinizi kucaklarınıza alın 🙏