Merveyny Kızlar vajinal mantara sirkeli su ile taharet öneriyorlar . kullanan şikayetleri hafifleyen varmı acaba
Deletedmom3342 Merveyny Sirke Vajinal Bölgenin ph dengesini bozuyormuş. İlerde ne gibi sorunlara yol açar bilmem. Sirke çok ağır birşey. Bunu iyice araştırın bence. Sabunla bile yıkamayın diyorlar çünki.
Ozge3747 Merveyny Sirkeli su bir mucize fitillerin kremlerin geçiremediği mantarımdan onun sayesinde kurtuldum kesinlikle kullan
Hevii Merveyny sirke vücudun pH derecesini ciddi anlamda etkiliyor ben yüzde kullanılmasınada karşıyım açıkçası
Elifinannesii Merveyny sirkeli su tek başına bir işe yaramaz, benim doktorum ilacın yanında kullanabilirsin dedi ama sadece beyaz sirkeyi önerdi
Afra34 Elma sirkesi ile duymuştum ama kullanmadım hiç bana doktor krem verdi iyi geldi çok şükür zararı olmaz kullan demişti.
Merveyny Afra34 bana da fitil vermişti doktor . 4 gün kullandım 5. Gün fitili kullanacakken diğer fitillerin içimde erimediğini farkettim 🙄 çok garip geldi öylece duruyodu 4 adet fitil . Bende bıraktım kullanmadım
Ado 8 haftalık hamileyim kızlar vajınamının üst kısmında siğil var sirke iyi geliyor demişlerdi acapa kullansam Bi zararı olur mu?
Sad3c3m Merveyny kuzum orası mide değilki erisin erimiyor zaten oranın ısısıyla içeriye yayılıyor önemli olanda bu zaten vajina alacağını alıyor kalan pırtılar çıkıyor 👍🏻
petitehatunn Ado Elma sirkesi iyi geliyor diyenler olmuştu. Sirkeyle taharet alın diyen bir dolu doktor gördüm. zararlı olacağını düşünmüyorum dene istersen
uhuddd Ado yani deneyin sirkenin bi zararı olmaz ki şifadır bide organik yaglardan arastırın cok iyi gelenler var mesela kantoran yağını deneyin
Busramerve Merveyny canım ben kullanmıştım tahriş etmişti cildin hassassa önermiyorum. Doktorunla görüş hamilelikte uygun bir krem versin.
Hhaazrgn Merveyny ben kullandım sirke cok iyi geldi ve ilerlemişti sürekli yapman gerekiyo baya bitirmişti cok rahattım ilac almaktansa sirke dogal bence canım 🙏