RKH 34+5 oldum suan dun kontrol icin gelmistim ve suyum azaldgi icin yatis verdiler suan ilaclar serumlara devam bebegim 2400 müs hoca suan dogarsa kesin küvez diyo bu haftada dogum yapip küveze girmeyen var mi ?
Ozderr RKH iki üç hafta önce arkadasım 1900 gr dogurdu bi saat anca küvöze girdi. Bebeğin solunum sıkıntısı yoksa senin bebeğinde girmez küvöze eve gönderir doktorun
Lamelif RKH kesin küvez niye? Nerdeyse 36. Hafta doldu. Haber verirsin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
GamzeAltndas RKH gelimiz 33haftalikkken doğurdu bebegi 2100grmdı doğumdan sonra kilosu 1850 grama düştü fakat küvete almadilar çok minnak olmasına rağmen gayet sağlıklı
anapanda12 Kilosu gayet iyi en fazla bi iki hafta kalabilir sanırım, küvezsiz olmaz ciğer gelişimi tam olsa bile o küvezde bakıma ihtiyacı var bizimde erken doğum riski var inşaAllah en azından 37 38i görürüz canım o zaman küveze girmezler işte
RKH Insallah ya suan akciger gelistirici igne ve sivi takviyesi yapiliyo surekli bi iki hafta daha ilerletsek sıkıntı kalmicak ķüvez olayi canimi sıkıyo baya
Zeynednc Bende aynı durumdayım 35+2 2300 gram hem gelişme geriliği hem su azalması var şuan hastanede yatıyorum 32 haftaya kadar birşey yoktu nasıl olucak bilmiyorum
Zeynednc Aylininzz allah yardımcın olsun ama senin kilon benden kat kat iyi küvete girmeye bilir bebegin inşallah sağ salim kucağına alırsın allah yardımcın olsun
Aylininzz Zeynednc amin inşallah sağ sağlim kucağımıza alalımda 35 haftalık oldum zaten baklm kontrollere gidicem kilo almasa dicem daha ne olck gerilik olnlarda ani ölüm olursa tehlikye atmamki 38 de doğurtun derim benim surekli kafamda
RKH Ayy gercekten cok rahatladim kuveze girmeyenleri duyunca Allah razi olsun insallah sag salim aliriz kucagimiza cok tesk ederim
Zeynednc Aylininzz bende 1 gündür hastanedeyim psikolojim bozuldu yani kilosu iyi olsa düşünmeyeceğim ama 2300 35 haftalık bebeğim doktor gerilik yok diyor ama biliyorum ki benim tedirgin olmamam için benle bir olanlar en az 2500 oluyorlar korku geldi içime suyu azalır da evde karnımda ölür diye tetikte hareket sayacağım artık☹️
Aylininzz Zeynednc bende oyle yapıyorum benimkinin suyu iyi ama heralde az az gelior termi bilmiom beyaz akinti ile birlikte bildin su