zlemAtAcar qlzr neredeyse doğacak 😮😮😮 o değilde bende öyleymişim 😍 Doğana kadar saklamışım cinsiyetimi 😍 Eşyalarımı bile alırken mecbur orta yollu renkli şeyler almışlar. Annem erkek gibi düşünmüş 😍 Bi doğmuşum kız ...
qlzr zlemAtAcar Ben elbise dahi aldım. Erkek olursa sunnet oldugunda giydirecegim 😃 o degilde artik ruyalarimda goruyorum. Daha 2 gun once ruyamda 3 4 aylik dogmus bebegimim cinsiyetini soruyordum doktor gostermiyor diyordu 😂😂😂
zlemAtAcar qlzr ben zaten darlak bir insanım bu aya göstermeseydi meraktan çatlardıö 😂😂😂 bizimki 12. Haftada löps diye gösterdi. Açtı bacaklarını 😂😂😂
qlzr zlemAtAcar masallah ya. O kadar ozeniyorum ki hemen gosteren bebeklere. Birde ilk bebegim. Ailece catliyacagiz meraktan 😃
Susamtanesii zlemAtAcar şimdi elalem de inanmiyordur size bilerek söylemiyor diye düşünen bile olmuştur çevrenizde 🙂 ilk bebeğiniz mi?
ceydaturk Cansuyldrm mavisanne0 allah sağlıcakla kavuştursun . Bende çok rahatm bakalım bizim cinsiyete daha çok var 🙃
qlzr Susamtanesii evet ilk bebegim ve oyle dusunenler var. Tum akrabalar kontrollerimi takip ediyor artik 😃 hastaneye gittigim gun gösterdi mi diye mesajlar aliyorum. 😃