Aylingizem Merhaba :) bugün çok stresli bir gün geçirdim çok gergindim ve bebeğim yüksek seslere maruz kaldı.. stresim ona da yansımıştır diye düşünüyorum müzik olarak ne dinletebilirim yada ne yapabilirim ? Önerisi olan lütfen yazabilir mi
etugce Aylingizem ben vivaldiyi daha çok sevsiğim için onu açıyorum genelde yada senfoni olanları tercih ediyorum 😊 mutlu anne=mutlu bebek diye düşünüp kendi sevdiklerimden ilerliyorum
Fatmaykt Aylingizem canım ben mozart dinlettim hep.hatta dinlettiğim zamanlar yazdım burda ve çok tepki aldım 😂 şuan bebeğim mozartı duyunca hooop gözler kapanıyor 😴 sonraya da iyi oluyor anne karnında da çok iyi oluyor
Aylingizem cansuuhakann çok teşekkürler onları dinletiyorum zaten chopin - serenade bunu öneririm bende size sevdiğim klasik müziklerdendir..
gLycn_ Anne karnindaki bebek için müzikler var youtubeda dinle hangisi seni rahatlatiyorsa dinle o zaten rahatlar 👍🏻
Habibeadiguzel Siz bilirsiniz ama müzik yerine kuran dinletisi dinletseniz bebeğiniz manevi anlamda daha da sakinleşir ona eğilip salavat çekin nacizane fikrim 🤗
Aylingizem Habibeadiguzel teşekkür ediyorumm ama eğilip salavat çekmek ne demek peki anlayamadım nereye eğileceğimm
Beyzakvrkk Aylingizem yönelmek anlamında demiş canım herhalde anladığım kadarıyla. Müzik değilde kurana yönel gibisine