bebiiimamm Denizinannesi1 daha belli değil en başından beri kız ya da erkek hissedemiyorum nerdeyse 15 haftaya gircez belki belli olmuştur hala bi şey hissetmiyorum ama nedense erkek olursa beni çok şaşırtır 🙊
Bebekiimm123 Anneyimmmmm neye göre bakıyorsun canım her teste erkek çıkan bebeğim kız ama 😄38+5’deyiz Doğum sancısı çektiğim de dahi belimden ağrı giriyor bu çoçuk erkek mi diye söylüyorlar 😄tüm belirtiler erkekti düşün
nergiz_ Anneyimmmmm benim cinsiyet için çok erken ama bakarsanız çok sevinirim 😄😄 son adet tarihim 2 Nisan şuna 10+2 günlük
Bebekiimm123 Anneyimmmmm ahahaaa biz kıza çok alıştık ve ben çok istedim kız olsun diye yaaa ve herşeyimiz pembiş 😍erkek olursa da giyer valla ben anlamam 😄
nergiz_ Anneyimmmmm Anneyimmmmm 2 Nisan son adetimin ilk günü 14 ocak 2000 tahmini Doğum tarihi bulantılarım çok şükür fazla olmuyor sadece halsizlik ve iştahsızlık vardı normalde bazı anneler hisseder ama bende öyle bi hissiyat yok kızmı erkekmi diye
Betttt Denizinannesi1 benim öğrenmeden önce aşırı bi bel sırt ağrım vardı erkek bele vurur diyorlardı doğruymuş