Sonkaya35 Denizinannesi1 canım benim de ilk bebeğim kızdı ve kızım da 3.5 yasında 😁 ve 4 aylık hamileyim ve kızımda ol afat rahattım ki ama şimdi ki gebeliğimde ilk üç ay hep kustum ve çok kötüydüm şimdi rahatım ve doktorum erkek dedi 😁😁😁
BiDunyaMutluluk Anneyimmmmm bana da bakın noluuuur 😍 28.01.1995 doğum tarihim ve 20.02.2019 son adetim
Deletedmom3342 Denizinannesi1 Benim bir arkkadaşımın iki kızı var. İlkinde çok rahat geçirdi. İkincide kusmalar kramplar vs yaşadı. Cinsiyet bence çık fark ettirmiyor. Ama bu şekilde söyleyen çok. Bende ilk kızımda çok kusmalarım vardı. Şimdikinde olmadı. Kızımda hiç aşermedim şimdiki hamileliğimde aşeriyorum. 12 Haftalıkken erkege benziyor dedi. Bakalım. Değşşebilir ☺
Serays Denizinannesi1 aynı şekilde cümlelerimiz bile aynı . Hep erkek hissettim belirtilerde hep farklıydı ilk kızımdan çin takvimi rüyalarım karbonat ikili test değeri, yüzük testi hep erkek çıkıyordu. Sonuç 4 doktora gittim ve kesin kız 36. Haftam artık bekliyoruz yavaş yavaş minnoşu
12_yil_sonra DnzNhr ilk oğlum oldu 12 yıl sonra ikinciye hamileyim , yoğun şekilde kız hissediyordum , Çin , Rus bilumum takvimler burada arkadaşların hesaplamaları hep kız çıktı . Ama bugün ultrasonda pipi gördük 😂
Neslihan22 Denizinannesi1 bende aynen bir kizim var 4 yasinda suan 11 haftalik hamileyim hic ayni degil belirtirler yedigim yiyecekler bile biz haftaya persembe ogrenecegiz siz ne zaman ogreneceksiniz😁
Neslihan22 Anneyimmmmm ay bak bende merak ettim bana da bakin 24.03.1989 dogum tarihi son adet 2 nisan 2019