Denizinannesi1 Merhaba hanımlar benim ilk bebeğim kız oldu şimdi 4 yaşında yine hamileyim içime erkek diye doğuyor kızimda yaşadığım belirtilerin çogu bu hamileliğimde yok sizce erkekmidir sizin kız ve erkek bebeğe gebeliğinizde ne belirtiler vardı yorumlarınızi bekliyorum 😍😍
DnzNhr Denizinannesi1 valla benimde içime hep erkek doğuyordu ilki kız olduğu için bi heves olmuyo değil ama Rabbim en hayırlısını nasip etsin gerçekten☺️Şimdi 2.de kız dedi Alışveriş için renkliyi bekliyorum oda bende göreyim diye gözümle 😃💕
Deniz_ruzgar Denizinannesi1 ilk hamileligimle simdiki hamileligim cok farkli. Mesela ilkinde doguma girene kadar kustum ama bunda yok ilkinde et yumurta yani proteinden tiksindim agzima almadım bundada et diye deliriyorum ilkindede simdikindede aşırı ekşi yiyorum ekstra olarak bu hamileligimde aşırı derecede koku hassasiyetim var her sey kokuyor. Sonuc ikiside erkek 😂 yani her hamilelik cinsiyet aynida olsa farkli. Rabbim gönlünüzden geceni hayırlısıyla nasip etsin İnşaAllah
Evremafas Denizinannesi1 cin takvimi var nette ablam gerçek diyordu istersen cin takvimi hesaplamaya bir bak😍
Nisanurnur DnzNhr aynen benımde ılkı kızdı diye erkek hıssettım hep de farklıydı belırtıler ama doktor yıne kız dedı 18 de yanılmadıysa artık ıkı kız😅
12_yil_sonra DnzNhr ilk oğlum oldu 12 yıl sonra ikinciye hamileyim , yoğun şekilde kız hissediyordum , Çin , Rus bilumum takvimler burada arkadaşların hesaplamaları hep kız çıktı . Ama bugün ultrasonda pipi gördük 😂
Sasahu Anneyimmmmm dün doktor erkek dedi🙈1 ay önce de büyük ihtimal kız demişti teşekkür ederim canım 🙏🏻
Anneyimmmmm DnzNhr valla bu program da kime baktıysam hep doğru dediler benimde erkek çıkıyor erkek bebeğim 😊 inşallah doğrudur bide prensin olur 😀
Denizinannesi1 Anneyimmmmm 12.10.1997 1 Ocak 2019 son adet tarihi Şimdiye kadar belli olurdu ama doktor hem kıza benziyor hem erkeğe dedi 😊
Ssevdee Anneyimmmmm çok merak ettim nasıl yaptığını ama rica etsem bana da bakar mısın canım ☺️☺️ 31.03.1994 - 22 Mart 2019 son adet tarihim de ☺️ Denizinannesi1