Jul51 eşlerimizde biraz aptallık var sanırım bunun da önüne geçebileceğimizi düşünmüyorum. Ailesi köye taşındı hayvan aldılar bakmak için ve git gel yardım et giderken yem istesinler götür parasını vermesinler hayvanlar satılınca veririz inşallah demeler market alışverişini yaptırmalar arabasının benzini mazotu derken 3 lira maaaş alıyor 6 lira ödemesi gelmiş ve şuan asgarisini bile ödeyemiyor. Zamanında para tutamazlıkları sağolsun düğün takılarım vs herşeyim borç harca gitmişti. şimdi de az bir miktar para biriktirdim 8 aydır burnum kanamışçasına yemiyorum içmiyorum 2. el eşyalarımı kıyafetlerimi satıyorum biriktiriyorum vs derken biraz birikimim oldu. bugün benden onu istedi maalesef veremeyeceğimi bu süreçte kendisinin yediği paraları saysam bunun en az 3katı ettiğini söyledim. gayet iyi giden bir evliliğimiz vardı, asla şimdiye kadar aldığına ettiğine yediğine yedirdiğine karılmamıştım kendi kazanıyor kendi değerlendirsin dedim çocuğumun benim rızkım bile demedim. ama bugün kendimi tutamadım, önce düzgün bir şekilde istedi sonra zorbalıga vurdu bağırdı çağırdı hayatımda yemediğim küfrü hakareti duydum derken biraz tartıştık. tartıştık dediğim ben sustum dinledim sadece nasıl bir insana dönüştüğünü gördüm. izledim. sonra evden çıktı gitti mesajlar aramalar kanet olsunlar nefret ediyormuşlar ardı arkası kesilmedi derken en sonda mesaj attı beni bugün bekleme gelmeyeceğim gelirsem de geç gelirim diye hayırdır dedim noluyoruz sen bir evin içerisinde keyfi para biriktirebiliyorsan bende keyfi şeyler yapabilirim canım içmek istiyor içeceğim dedi. kimle nerde diye sordum, canım kimle nerde isterse dedi. bende cevap vermedim. Annesi geldi akşam üstü neyin var falan dedim böyleyken böyle anlatmak istemezdim ama çok doldum. bu adam elinde avucunda yokken geliyor gelme demiyorsunuz getiriyor getirme demiyorsunuz yapıyor neyle yapıyorsun demiyorsunuz. geleni yemeyi çok seviyorsunuz geriyi hiç düşünmüyorsunuz. sizin yüzünüzden sorunsuz giden evliliğimiz ne hallerde. eve gelmeyeceğini söyledi ve gitti bu iki gün sonra alışkanlık haline gelicek ve sonrası daha da kötü giderek katlanılmaz bir evlilik. iyi mi yapıyorsunuz? ahımı alıyorsunuz gülmeyecek yüzünüz dedim. ah vah etti üzüldü gitti. olan yine bize olan yine evin içerisine. yapar yapar kendi istekleri ile bırakırlar ayrı ams ben senin benim söylememle bunların düzeleceğini düşünmüyorum