Kubraygun Moralim çok bozuldu bugün 37 hafta olduk ama 35 gözüküyor sancılarım var serumla durdulular biraz açılma yok diye eve yolladılar 😓sizce iki hafta ye geri her zmn tam gözüküyordu doktorda doğru düzgün ilgilenmedi cvp alamadım😓
Dyglila Kubraygun kilosumu boyumu geriden geliyor canım. Keşke sen diretseydin doktoruna ne yapmamız gerek die. Ama genede endişe etme ölçümlerinde hata olmuş olabilir. Bir sonraki kontrolünde herşey belli olur.
Kubraygun Dyglila 2776 grm kilosu gayet güzel dedi direttim ama cevap alamadım ztn devlet hastanesinden ne beklersin bizim işimiz bitmeden başasına bkıyor hemen
Dyglila Kubraygun kilosu düşük değil kuzum o doğumdan sonra kendini toplar illa 3 kilo yada 3 kilo üstü olacak diye birşey yokki stres yapma bebeğinide strese sokma. Bol bol protein tüket tavuk göğsü özellikle. Devlet hastanesine hiç gitmedim ama burda çok okudum pek ilgilenmiyorlar die az bi zamanın kalmış sabret canım benim.
Kubraygun Dyglila kilosuna takılmadım ztn strsli zamn geçiyorum böbreklerimde genişleme katater takılı 3 aydır doğumu nasıl olck sezaryan mı normalmi cvp alamıyorsun ztn hortumdan canım yanıyor kaç aydır yatarak geçiyor zamnım birde böyle olunca insan üzülüyor sitrese giriyor
Dyglila Kubraygun sen kiloyu söyleyince kilosunu az buldun sandım canım.ama bu 2 haftalık gerileme böbreklerindeki büyümeden mi kaynaklanıyor bilemiyorum inşallah ondan değildir sen gönlünü ferah tut stres yapma aklına çok takılıyorsa özele bir git olmadı daha detaylı herşeyi öğren. Büyük ihtimal Sezeryan olursun gibi. Ama herseyini hayırlısı üzme kendini.