happymum Anadolu yakasında hangi devlet hastaneleri ikili test yapıyor? Randevu alıp direk gidildiğinde ikili test yaptırabiliyor muyuz ? Hastaneler muayeneye gittikten kaç gün sonraya test için randevu veriyorlar?
Busra05344 happymum zeynep kamil Ümraniye devlet hastanesi sancaktepe devlet hastanesi yapıo canım özellikle sancaktepe benim hastanemi önerrrim herşeyi kendileri yapıyor. Şeker yüklemesi içeceğinize kendileri veriyor aklında bulunsun
denizannee happymum zeynep kamil hastanesinde yaptırdım test için muayeneye gitmedim mhrs üzerinden randevu aldım 2 hafta öncesinden alınıyor yoğunluk çok 🤷🏼♀️
Zuhresule happymum ben Yakacık kadın doğumda yaptırdım. İkili test diye ayriyrtten randevu almamıştım normal muayene randevumda hemen yönlendirdi 2 gün sonra da sonucumu aldım kalabalık da olsa hemen sonuç veriyorlar. Doktoru da Erol sarı ya randevu bulabilirsen güzel ilgileniyor
AynurOncul Tuzla devlet hastanesinde yaptırdım 13 haftalık iken gitmiştim. Kaç haftalık olduğunu söylediğin zaman sana soruyorlar yaptırmak ister misin diye.
denizannee happymum istanbul üsküdar kadın doğum seçtikten sonra muayene yeri bölümünde ikili test 11-14 hafta yı seçtim. O şekilde yapılıyor.