Yaser27 Kızlar 33+5 haftalik hamileyim bugün kızımı pek hissetmedim aslında hareket ediyor ama her zamanki gibi sert bi şekilde karnımı oynatacak şekilde değil benim gibi olan var mı yarın doktora gideceğim nst ye alalım dedi doktor
Asifenerli Yaser27 bugün bende öyleyim çok az hareket ediyor 34+3günlüyüm tekmesi falan Yok ufak ufak hareketleri var sadece
Anneyimmmmm Yaser27 bende 33+6 canım benimki hiiç hareket etmiyor valla 😀 anca toplanıyor bir yerde sıpa öylece orda top gibi duruyor sağa sola gideyim tekme atayım hiç yok
Vildanpasal61 Yaser27 O haftalarda benimde bebeğim çok hareket etmiyordu uyku halinde olduğunu söylemişti doktorum şimdi 36.haftamdayım ve şuan canımı acıtmaya başladı yavrum 😍
Glsmdzn Asifenerli bende 34+1 tekmelemeye kesti arada dönüyor o da çok az neden acaba kontrolüm haftaya
Asifenerli Yaser27 bilmiyorum bugün oldu acaba bebek büyüdükçe yeri daralıyormuş oyüzden hareketleri azalıyormuş diye yazanlar olmuştu ona bağlıyorum ben artık
Yaser27 Glsmdzn ben doktoruma mesaj attım tatlı şeyler ye hareket etmezse 1 saat içinde gel nst ye alalım dedi biraz hareket etti yarın yine de bi gideceğim
Nejlagbkn Telaş yapmayin hanimlar eyer siz yorulursaniz bebeginizde yorulur bnde oyle oluyo 30+1haftaligim 😫bn dinlenince tabi benimle birlikte oda dinlenince hareketleniyor yine
Vildanpasal61 Yaser27 Aynen canım kafanıza takmayın son haftalara doğru özellikle geceleri iyi rahatsız ediyorlar 😁Sağlıkla gelsin dünyaya yavrularımız inşaallah 🙏