2011 Merabalar 36 haftaligim kizim olcak insallah Adini eylül koymak istedim.kapi susu yaptirdim. Eylul yazdirdim. Esimin bodrumda dukkani var sezonluk 3 kardesiyle birlikte calisiyor ve eve haftada 1 kere geliyor. Ismi Kabul etmisti. Geldiginde bi baktim kapi susundeki ismi söküp atmis cope. Moralim cok bozuldu. Agladim tartistik. Siz olsaniz napardiniz kizlar simdi karismiyorum ne koyuyorsan koy dedim. Birde sekerleri bile hazir ustunde de hosgeldin eylul bebek yaziyo
Ozican 2011 durup dururken mi söktü çok enteresan 36.haftadasınız az kalmış acaba biri mi etkiledi yada sinirle mi hareket etti anlam veremedim.Üzmeyin kendinizi 😊
Nergis34 2011 eşininde fikri önemli canim beraber düşünüp karar werin bizde 35 olduk hala ismi yok oğlumun
Ps15 2011 Birşey söylemeden direkt söküp atmış mı anlamadım neden acaba siz sormadınız mı noldu diye😶
2011 Esim tamam dedi sonra Boyle bise yapti. Saygisizlik yapti bana resmen. Ben onun onayi olmadan yaptirmazdim zaten
2011 Bana diyo ailenin fikrini alip koydun halbuki Ailemin sundugu isimler zeynep Reyhan aseldi. Bense eylul istedim o oyle anladi. Suan cok kirginim surekli ariyip Mesaj atiyo ama Ben konuyu acmiyorum oda acmiyo. Halen kirginim ama farkinda
Canoglumbenm 2011 ailenin fikriyle koyduk ismini dediyse kesin kaynana filan karışmıştır işin içine. Baska neden olcak. Kocan kabul etmiş sonuçta Eylül ismini. Bir anda herşeyi bozması hiç normal değil. Kesin doldurmuşlar başka bir açıklaması yok yani
KevserT 2011 aynı şekilde devam et bence terbiyesizlik yapmış o zaman baştan onaylamayacaktı seni üzmeye hakkı yoktu
2011 Yok ya kaynanam cok iyi hatta birlikte kararr verdik eylul ismine . Esimle bayard tartisti kizdi ona. Hatta dedi inat yapiyo. Bak eylul koyar gene o dedi
Minnosizmmm 2011 o kapı süsünü onun kafasında parçalardım vallahi ne demek söküp atmak ya bu ne saygısızlık amacı bence sadece kavga etmek ya ruhsal olarak bence erkeklerde adet oluyor kesin bu sinir bu öfke niye yani amaç ne? Hiç karım üzülür mü hamile kadın benim çocuğumu taşıyor bu yaptığım öküzlüğü hak edecek napti diye düşünür insan. Ben hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce eşimle çok kötü kavga ettik geldi yüzüme bağırdı o an gözümde o kadar küçüldü ki bu söylediklerine seni pişman edecek böyle eşek gibi anırmayi sana soracam dedim. Dün 2. Beta hcg sonucunu alırken doktorum istiyor musunuz bebeği dedi ben istiyorumda babasından şüphem var dedim hastanede kaldı öyle hayır bende istiyorum ne demek dedi doktorda üzmüşsün demekki eşini dedi bende evet çok bağırdı bana çok üzdü beni dedim doktorda yazık o zaman o çocuğa falan dedi eşim hem doktordan hem benden özür diledi bidaha bana asla sesini yükseltmeyecekmis hala da süründürüyorum daha çok yeniyim ama bugün yemeği ona yaptırdım 😂😂 intikam sıcak yenen bi yeşil fasulyeyeymiş kızlar 😂 sende o kocan olacak olan insanimsiyi süründür
2011 Minnosizmmm Valla agzina saglik canim iyi yapmissin helal olsun sana. Benim esim cok iyi biri normalde ama cok sinirli. Suan bil sogugum hep. Haftada1 geliyo ya. Cuma gunu gelcek. Gelecegi varsa gorecegide var
Boncuk23 2011 kız babası kaprisleri erken başlamış, benim kızım ben karar veririm, adını ben koyarim, damadı ben seçerim😊 babası zor verir kızını... sağlıcakla gelsin kucağınıza inşallah
Minnosizmmm 2011 benim ki de öyle ama işte herkesin hep iyi yani olmuyormuş demekki hayati burnundan getirmek lazım arada 😊 kıymet bilmeleri için 😊
jsmn 2011 eşinin direk süsü atması yanlış bi hareket olmuş kırılmakta haklısın tatlım. Hele ki böyle hassas bi dönemde yapmaması gerekirdi. Bak ne önereceğim; çift isim koymayı düşünebilirsiniz eylüle uyumlu bir isimde o koysun böylelikle hem hazırlıklar boşa gitmez hem ikinizin de istediği olmuş olur.