Ebruliceylan defne55 aynen cajim süreklide oda kokusu sıkmayı unutuyorum daha dogrusu ben evde degilken kimse sıkmıyor eve girince o kokuyu hissediyorum. Freshmatik taktım o bile az geliyo sanki
Ebruliceylan Tarana oyle yapiyorum canim ama ertesi gün sanki yine ayni koku oluyo gibi. 😐 hamilelik bitene kadarda sanki devam edecek o koku burnuma galiba 😁
Ebruliceylan Eyll_kuzu sorma ilk 3 ay bende öyleydim mutfaga hic ugramiyordum evde mutfak yokmus gibi davraniyordum 😂😂 simdi biraz iyiyim ama o koku arada gelio burnuma 7 aylik olmama ragmen 😊
Eyll_kuzu Ebruliceylan burun hahamlığı konusunda kendimden nefret ediyorum benimde geliyor burnuma o mutfak kokusu 🤮
Ebruliceylan Zeyneppenyez en kisa zamanda birde yumos alayim bütün yumusatici markalarini aldim bi o eksik 😁
gLycn_ Ebruliceylan azar azar yaparsan hep taze oldugundan esans kokusu eve girince ilk guzel geliyor canim 👍🏻
Ssraa Perdeleri yıkamak👌🏻👌🏻 3 gündür ev temizliyorum bugün en son perdelerimi sildim iki gündür bugün ki gibi kokmuyordu😁😁