Karen_ozge Arkadaslar merhaba ya bebek yıkama küveti alıcam fileli ama uygunda var pahalı da var uyumu kötümü naısl bilemiyorum sizdice pahallı almak cok onemlı mı yani plastik cogu sorun yaratır mı bilgisi olan varsa paylaşırsanız cok sevınırım 💛
Atikeemre14 Karen_ozge neden pılastık rahatsız etsınkı zaten fılenın ustunde 10 dakıka yıkıyacaksın ayrıca eger yakınlarında a101 varsa yenı geldı hem uykun hemde sağlam fılesınıde e bebekten alabılırısn cok pahalı degıl kovası masrapası kuvetı herseyı var ınan bebek magzlarında 140 tlden assa degıl ama tabı karar sızın genede
defne55 Karen_ozge ben a 101den geçen geldiğinde almıştım çok güzel plastiği kalın gideri var çok hoşuma gitti ben çok beğendim
Tamam Karen_ozge şok’ta 10₺ ‘ye satılan aynı zamanda a101’de de ebebek’te de satılıyor farklı fiyatlara ama aynı marka aynı desen aynı kalite daha fazlasına gerek yok bence
Karen_ozge Atikeemre14 a101 var hala satılıyormu ben bitmiştir diye bakmadım bile yok zaten cok para vermek istemıyorum uygun fiyatta olanlardan alıcam ama kötümü dür bilemedim
defne55 ncbkyaa file almayı düşünmüyorum canım ben file pek güvenilir olmuyor korkuyorum açıkçası içine banyo süngeri alacağım kalın olandan ama sen file alicaksan e bebekte olan fileler oluyormuş galiba yada bi mağazaya sor en büyük file boyunu al büyük boy oluyormuş onlara
1ogrencianne Karen_ozge güzel plastiği falan gayet kalın, küvetinde gideri var ben memnun kaldım canım. Bundan önce de getirmişlerdi yine getirirler bence
bgmbgmbgm Karen_ozge ben a101den aldığım gün ebebekte reklamını gördüm aynı ürünü aynı fiyata düşürmüşlerdi bi bakın isterseniz
Karen_ozge Tamam evet bende acaba arada fark varmı diye merak ettm yoksa cok para vermeye hıc gerek yok en güzeli ordan almak tesekkur ederim 😊 acaba filesi ne kadardır
Nur19 Karen_ozge şok marketin ınternet sitesinde 10 tl ye satıyor bak bi orda yoksa e bebek sitesine bak
Lale00 Karen_ozge suan e bebekte indirim var plastik olan kuvet kova masrapa si indirimde cok uyguna geliyor bende ondan aldim bakabilirsin istersen
ncbkyaa defne55 aslında bende fileye güvenemiyorum bide kendim yıkacak olursam çok kararsizim ama teskkur edrim
Askkokuluyavrum Karen_ozge internetten file hediyeli 50 TL’yle buldum onu alicam canim hepsiburada bebek küveti yaz çıkıyor renkleri de mevcut
defne55 ncbkyaa aynen canım bende tek kaldığım zamnlar için korkuyorum aslında en iyisi altına kıyafetlerini koyup yıkamak ama bakalım 🤷♀️ rica ederim canım 🌸
Tamam Karen_ozge bazı şubelerde var.Uygulamadan size yakın mağazaları kontrol edip,ekstra hiç bir ücret ödemeden sipariş oluşturup mağazadan alabilirsiniZ.Ama maşraba ve kovası yok onları ya e bebekten ya da a101’den bulmanız lazım.1’e bir aynısı zaten
Rhk0158 Karen_ozge ben taa mart ayında bime gelen küvetten almıştım çok güzel.. gideri falan akma yapmıyodu filesiyle beraber 25 tlye almıştım kovası 5 tl maşrapası 2,5 tlydi..