Deryayilmazkahraman Deletedmom0333 İstanbul'dayım 33+4 olduk tahmini doğum tarihi Ağustos 2 ❤️ 2 hafta önce kilosu 2030 gramdı. Perşembe günü kontrolüm var ozmn bakıcm tekrardan kilosuna.. bende miyom var o yüzden son ay belli olacak doğum şeklim.normal olsun istiyorum ama hayırlısı bakalım..
Ysmnkrcy 32.haftadayım sıcaklarla nasıl basediyosunjz ya ne uyuyabiliyorum ne yürüyebiliyorum çok zorlaniyorum 36 dolduğu haftada doğsun istiyorm valla
Gkhn71 iremasanceylan evet cnm ikinci gebeligim ilk gebeligim ikiz ve sezeryan olduğu icin buda sezeryan oluyo insallah
Nihaldag 32+3 günlük hamileyim kızlar bende . Doğum tarihi 10 Ağustos olarak görünüyor hayirlisiyla . 31+6 da 2 kiloydu 😊
Kalphanem Deletedmom0333 34+1 olduk bugün 2 kiloyuz sürekli ters dönüyor kızım normal doğum istiyorum inşallah Ankaradayım
Deletedmom0333 Kalphanem inşalkah canım ama en onemlisi saglık nasıl saglıklı olacaksa oyle tercıh et ama kalbıne gore versın Allah
Kalphanem Deletedmom0333 amin Allah razı olsun inşallah çok sağol hepimiz sağ salim alalım bebişlerimizi
Tubabulat2018 Deletedmom0333 en son gittigimde 1200 dü konyadayım 1 ile 15 arası gözüküyor tarihim ama doktorum daha birsey demedi 😊
Tubabulat2018 Tubabulat2018 ben tedavi gördüm orda hic memnun kalmadim beni cok oyaladi. Psikolojimi bozdu kadinin adini duymak bile kötü geldi memnunmusunuz diye o yuzden sordum.