KubraPk Cankusssssss evet calisiyorum masa basi terlik olmuyo spor biseyler bakayim diyorum ama hüsran
Aysaze Skechers spor ayakkabı giydim ilk defa önceden giymezdim mecburen çorapla giydim inanılmaz rahat gezdim ayaklarımın şişliği inmişti damarlarımı bile görünce ben şok ☺️ 35. Haftamdaydım Ayakkabıdan mı başka neden mi bilmiyorum yarında deneyeceğim.
Derya0707 Aysaze skechers marka tipleri güzel olmasa da üst üste 3 yıl dünyanın en rahat ayakkabısı seçilmiş Bi marka modelleri babaanne ayakkabısı gibi ama sırf rahatlığı için alıyorum muhteşem rahat Nike adidas giymiyorum artık
PembeKoala Yaz aylarında en iyisi terlik eğer giyemiyorsanız ortopedik bir ayakkabı alın rahat edersiniz
defne55 KubraPk spor ayakkabı sıkıyor sandalet çok düz olduğu için dengede durup yürüyemiyorum terlik desen iki tane terlik aldım yara yaptı ayaklarım sisince parmaklarıma vuruyor ne giycem bilmiyorum en son çıplak ayakla gezecem
Tugraveannesi KubraPk eski spor ayakkabım olmuyor ama şu fila spor ayakkabıları kalıbı bi tık geniş sanırım yani bana rahat oldu onu giyiyorum şuan
ebrarmom08 KubraPk terlik giyiyorum yapcak bisy yok ustelik 2 ayagimdada tırnak batması olmus nasil zonkluyor anlatamam ayakkabi giymr dedi doktor git gide koth oluyor 😐
Erenbatununannesi KubraPk ayakkabı bulamadım ortopedik terlik aldım hem giyinme derdi de olmuyor ayakkabı gibi ☺️