Nagis Zeytin 2hafta sonra gidecem canım zaten o yüzden daha birşey olmadm ortak renklerde hic gzl deyl😀ama giriyele pembe yada mavi ile gri çok gzl duruyor . sağlıklı olsunda
Zeytin Nagis 2 hafta daha bekle o zaman annesi öğrenince beğendiğin her şeyi alabilirsin gönül rahatlığıyla 🤗
Akshulya balbebisinannesi kesınlıkle yanlış o kadar ekşi aşerdimki ben tatlıyı bırakmıştım resmen ama oglum olcak😍
Savciergoc Bence de alakası yok canım ben deli gibi ekşi ve tuzlu yedim oğlum olucak , doktorum da dedi bana inanma böyle şeylere hiç bi doğruluk payı yok dedi. Bana da erkek 16. Haftalarda kıpırdamaya başlar dediler 20. Haftaya giricez tık yok bizde 😊
AliAsaf Ecrinsifaannesi hal de var erik 5 tane 100 TL ya satıyorlar gece saat 1 de açılıyor hal 8. Peron da eşim ordan bulmuştu umarım bulursunuz çünkü çok az geliyor koskoca hal de 2 tane vardı
AliAsaf Nagis benim görümcem de 24 haftalık cinsiyet bir türlü söylemedi doktorlar aynı durum kız dedi dün kontrol de
Nagis AliAsaf ya ne biliyim eskiler hep dder saklarsa kız fln diye ama zaten drlar kemikten felan anliyorlarmis benim evladimda kızdır inatçı bize doğru donmuyo Dr yüzünü felan cekemiyor her gitmizde ya sırtını dönüyor ya namz kılar gbi druyo o kadar hareketli ama bize bakmıyor 😁😀hayirli sağlıklı olsunlar da kız erkek ikisi de evlat
CiaoBella balbebisinannesi ben hiç aşermedim sekiz aya kadar. Son ay sadece canım çok tatlı çeker oldu. Hele çilek Allahım deli oluyorum. Şimdi gene yicem😂😋 oğlum olacak nasipse.. ekşi canım çekmedi hiç belki doğrudur bilemedim
Aliirem balbebisinannesi 28 haftlıgım bastan berı tatlı yıyorum canım acayıp tatlı seyler cekıor ama kızım olcak ❤ Bende hıc bırı tutmadı zaten karnımın şekli top gıbı yayılma olmadı herkes erkek dıor ama kız
Nagis Zeytin evet bekledim 2hafta daha bekliycem artik tam netlesin diye ama kızım olacak ya içime doğdu bide çok kıpır .
Gulnur balbebisinannesi balbebisinannesi i#402023 Yok cnm yalan onlar eksi yedim erkek oldu o yzuden takilma oyle seylere
Limonagaci balbebisinannesi bende tutmadi ben tatlidan ilk 3 ayimda tiksindim sadece tuzlu ve eksii istedim ve suan 5 bucuk aylik hamileyim hala eksi istiyorum ve erkek🧐
Nagis Çikolatayı çok severim belli bi markaları tabi. Bign çikolata yiyorum hamile olduğumu bilmiyorum çikolatayı modem almadı ogurdum . o GN dedim ki ben de bisey var .tatlıyı seven ben 4ay boyunca tatlıdan tiskindm kızım olacak galba🤣🤣