Deniz25 Kızlar 20+4 teyim iki gün önce doktordaydık muayenede sorun yok hareketlerdede sorun yok ama bugün hiç kıpırdamadı olabilirmi normal durummu yapmam gereken bişey varmı
Mlssa Deniz25 Doktor sorun yok dediyse korkma canım dha küçük zaten 22den sonra falan hareketleri daha düzenli hale gelmeye başlıyor..En azından bende öyle olmuştu☺️Çok aklına takıldıysa yine gidebilirsin kontrole takip et bakalım🌸sorun yoktur ama üzülme❤️
Mervektk1126 Deniz25 o haftalarda olabiliyo canım bi kaç gün kıpırdamadığı oluyodu ama yrn sağlık ocağına git kalp atışını duy için rahatlar ben öle yapıyodum hep 28 hafta olduk 2 gündür benmkide kıpırdamydu bu gün keyfi yerine geldi heralde kıpırdıyo
Betusunannsi Deniz25 2 gun kipirdamaz 1 gun hep kipirdar. Bunlar kucuk haftalar normal canim. 35 e gel kipirdamayan kizim 1 haftadir sipin atiyor 😁 cok sakindi çocuğum en son doktora gidip nst baglandik. Duramaz oldu 🙇🏻♀️
Deniz25 Mervektk1126 dün iyidi bugün bişey yok inşallah sorun yoktur. Kendimde hastayım nezle oldum devamlı hapşırıyorum falan acaba etkilendimi diye korkuyorum
Askkokuluyavrum Deniz25 normal canimm ben 24 den sonra her gün hissetmeye başladım büyüyor sipalarrr sende tedirgin olma sessiz bi odaya gec tatlı birşeyler atıştır pekmez varsa yiyebilirsin daha sağlıklı olur sol tarafaa yat Ve karnını sev hissedeceksin emin ol 😘😘
espalp Deniz25 20.haftada düzenli hareket olmaz ki. Küçük zaten daha hareketleri o kadar kuvvetli olmuyor 20.haftada hissetmemen normal bence
Ahmetefe Deniz25 hımmm bilmiyorum cnm ya inş bişey yoktur doktor git diyeceğim ama daha haraketler için erken değilmi 🤔 yani düzenli hareketlerini hissediyorsan ve şimdi hissetmiyorsan yarın doktora bi görün cnm
Mervektk1126 Deniz25 yoktur bişey korkma uyuyodur dediğim gibi sabah tok karnına sağlık ocağına git için rahat etsin kalp atışını duy
Okyanusolmak Deniz25 aile sağlığına gidip kalp atışlarını dinleyebilirdin. Yarın erkenden git dinle. İçin rahat olsun
Deniz25 Ahmetefe düzenlimiydi bilmiyorum ama hissediyordum bugün hiç hissetmedim sanki bir saat önce iki kere arka arkaya vurdu gibi.