BirVeraAnnesi35 haftadayız ıkı haftadır doktorumuz cinsiyetine bakıyor fakat göstermiyor😂😂 22.haftaya kaldık resmen bağdaş kurmuş oturuyor bizide çıldırtacak artık var mı bizim gibi mağdur annişler🤦♀️😂😂
Ftmbyrktar_1990 BirVeraAnnesi35 canım ben 28. Haftada öğrendim arkası dönüktü bacak bacak üstüne atmıştı oturuyordu bir türlü öğrenememiştim 28. Haftada pozisyon netti ve doktor kızınız olucak dedi 🌸🌸
Fidansvnccm BirVeraAnnesi35 bende 20 de ogrendim bagdas kurmustu her gittigimde kapatti kendini ama ogrendim oglum olucak 🤗 Rabbim hayirlisini versin
Dniiz Canım yine sana bir şey denmemiş bana iki kere kız iki kere erkek dendi böylesi daha çıldırtıyor insanı 😂😂 çocuğum hadi gari diyorum kimse 100 de 100 demiyor başka hastaneye de gittim durum 2 kız 2 erkek 😂😂😂🙄
BirVeraAnnesi35 Dniiz hadi yaaa 😂😂😂 ne erkek ne kız diyemem dedi bize sizin durum da zor ya alışveriş yapmaya kalksan yapamazsında🤦♀️😂😂
Dniiz BirVeraAnnesi35 cinsiyetsiz şeyler aldım şimdilik beyaz krem yeşil vs Canım beklemeye geçtim zıbın dışında bir şey almadım :)
Ftmbyrktar_1990 BirVeraAnnesi35 hayır cnm ordada tamamen arkası dönüktü yarım saatten fazda denedi doktor 👩⚕️ ama dönmedi 🙈
BirVeraAnnesi35 Ftmbyrktar_1990 olsun ya işin şakası tabii sağlıklı olsunlarda kızdır erkekdir işin tuzu biberii 🧿😊🥰
Glydn Ben de mağdurum bu durumdan. Ne zaman kontrolümüz olsa secdeye kapanıyor:) bugün de vardı üstelik sabah gidiyorum hareketli oldun diye ama yok yine aynı çıldırttı beni. Bana 16. Haftada kız dedi gerçi ama teyit etmek için ikinci kez göremedik
BirVeraAnnesi35 Glydn 😊😊çok mu nazlı olacaklar acaba 😂 benimkide ya kafasını bacaklarının arasına sokar yada bağdaş kurar birtürlü göstermedi babasıyla gülmekten sinirlerimiz bozuldu 😂şaşkın bebişler yaa
BirVeraAnnesi35 Fidansvnccm bizimkide bugün bağdaş kurmuş şekildeydi hayır anlamadığım bu bebişler bağdaş kurmayı daha doğmadan nasıl bilipde yapıyorlar 😂 hayırlısı olsun sizinde oğluşunuz🧿😊