Annemmm970666 bebegimmveannesii bel agrisi var ara sira asiri limon istegim oluyo bilmiyorum ama eksiyi daha cok sever oldum
Busebuucan bebegimmveannesii ben hamileliğimin ilk haftalarinda sürekli limon yedim sürekli oğlumun cinsiyetini öğrendiğim andan itibarende beyaz çikolata aşerdim 😂
Deniziimmm bebegimmveannesii ilk haftalarda limonlu çorba içmiştim bol bol canm limona deli gibi aş eriyordum 27+6 günlük oğluşum aramıyorum artık limon 😊
Dorukunannesi95 bebegimmveannesii eksi aci olan herseyi yiyorum. 20.haftadayim hâlâ tatliyla aram yok. Ekmeği nar ekşisine banıp yemistim en son.
bebegimmveannesii Annemmm970666 bende 12+3üm erkege benziyo erkege doner iyce dedi doktor ama asiri limon istyo canim tuzlayipda yiyorum 😢
bebegimmveannesii Dorukunannesi95 ayyy valla bende kiymalilara nar eksisi sıkıp yiyorum ya deli gibiyimm
Salihafurkan bebegimmveannesii ben ilk başta eksi çok yedim sonra tatlı suan 25+6 haftalık olduk paşam olucak
bebegimmveannesii Salihafurkan masallahhh bende en basta cikolata yiyodum ama simdi limonu tuzlayip yemek istyorum😢
Ozican bebegimmveannesii bugün erkek olduğunu öğrendim.Ben hep tatlı yedim ve normalde kırmızı et yemiyorum sürekli yemeye başlamıştım bu yüzden hissediyodum erkek diye 🙂
Hotic bebegimmveannesii evet ilk başlarda cok limon yerdim hamileliğin yarısından sonra da tatlıya düştüm baya ☺️
Fidansvnccm bebegimmveannesii evett bol limon ve eksi erik yediim 😀 Iki hamileligimde de limon istedi canim her dkika 🤭 ikiside erkek
Evren Limon mu delisi oldum resmen ekşili ne varsa yedim diyebilirim 😊😊ilk haftalarda çikolatadan tiksindim resmen ama şimdi geçti şükür artık yiyebiliriyorum 😍😍
bebegimmveannesii Evren valla icim gidiyo limon diye ama bide migde yanmasindan korkuyorum hasretimmmmmm😢😢
Hzlhakko bebegimmveannesii iki kere erik yedim en başında sonrası hep tatlı sürekli canım şekerli şeyler istiyor
Bahara Dniiz bende çiğköfte yiyordum nar ekşisini sıktım sıktım sıktım yedim sonra çiğköfteyi bıraktım nar ekşi şişesini ağzıma diktim 😂
NhLpRn İlk haftalarda sürekli ekşi yiyip tatlıdan tiksindim şimdi artık tatlı yemeye başladım tekrar benimki de erkek