Edaaks Kızlar ben evde gezerken bi problemim yok yanlız mutfağa girince aşırı mide bulantım oluyor. En tiksindiğim yer mutfak ve buzdolabı açamıyorum kapağını bile
Dniiz Aynen canım bende 5. Haftadan beri mutfağa girmiyorum yemek yapamıyorum buzdolabı düşmanı oldum çok kokuyor herşey soğandan dere otundan çok tiksindim
Edaaks Dniiz ilk başta midem bulanıyor diyince eşim inanmadı beni zorla mutfağa soktu Herşey iyi güzel giderken kusunca bidaha sokmaması gerektiğini anladı tamam girme sen diyor 😂 sanki kasıtlı yapıyoruz
Merimer Mutfak ve buzdolabı başta olmak üzere yedikten sonra tiksinti gelen yiyecekler ve yediğim mekan aklıma gelince bile sinirlerim bozuluyor.o anda tiksindiğim ne varsa aklıma getirince tekrar tiksinme aglama hissi geliyor.su an 15 haftalık olduk memlekete de geldim ama bu his geçmiyor.inşallah geçer
Atikeemre14 Edaaks ben eşimden tiksınmıstım esımm ısteyken hıc bır sey yok esımmısten gelınce bend ebır mıgde bulantısı sormayın gıtsın bırde tavuktan helende yıyemıyorum 😔
Nurdem33 Edaaks ben sigara sucuk kahve çay dan tiksiniyorum kokularına gelemiyorum kusuyorum yeni yeni mutfaga girebiliyorum öncesi mutfağa girmek bile çok kötüydü bu yüzden girmiyordum Allah hepimize kolaylık versin inş çok kötü zamanlar inş sonu mutlu olur😁
Esrabklmz Lahmacun 🤮🤮 kokusuna bile tahammül edemiyorum ki normalde bayılırım bide balıktan nefret ederim normalde ama hamileyken canım istiyo 😂 değişik durumlar yani 🙈🙈