Sad3c3m Ass-46 olmayınca da endişeleniyor insan 🙄 son haftalardayız tık yok resmen inşallah hayırlısıyla vakitlice sağlıklı bir şekilde gelirler 🤲🏻
Bebekiimm123 Cansn ben son bir haftadır aha geliyor haaa bugün doğar diye diye bekliyorum canım ama yok belimden kasıklarıma yayılan ağrılarım oluyor nadir ama sonra vajinama bıçak saplanıyor gibi oluyor kalıyorum böylesi girdiği an ama malesef gelmiyor kızım 😔
Cansn Bebekiimm123 ayyy benim de kızım olacak 💕 benim de aynı şikayetlerim var. Hareket falan yapıyor musun
Ezgisu Kubraargin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde son 5 heyecan korku mutluluk bütün duyguları yoğun bir şekilde yaşıyorum 🌸
Bebekiimm123 Cansn yapıyorum canım ya günlük sabah akşam banyoda çömelip bekliyorum squat yapıyorum merdiven inip çıkıyorum hurma yiyorum ada çayı içiyorum ama yok yok yok😢
Cansn Bebekiimm123 bende öyleyim valla ya inşallah gelir çok bekletmez 40a kadar boşa gidiyormuş gibi hissediyorum iznim
Bebekiimm123 Cansn 😔bende çok kilo alıp normal Doğum yapamayacağım diye korkuyorum canım en son 37+4’de 3350gramdı şimdi kim bilir ne kadar oldu
Cansn Bebekiimm123 oyyy maşallah valla bir tosune geliyor 😍 kafası nasıl çıkıyor ölçülerde kafası daha önemli küçükse kilo sorun olmaz Ne yedin içtin kız maşallah kuzuna valla
Bebekiimm123 Cansn canım ben hiç bir şey yemedim hatta giyemedim iştahım kapandı kilo almıyordu bebek ama sonradan çoçuk birden kilo almaya başladı sanırım çok üzülüp dua ettim 🙏🏻😄
Bebekiimm123 Cansn kafa ölçüleri haftası ile uyumlu sadece karın bölgesi önde gidiyordu canım oda 4-5 gün sanırım