Mlssa NMK Dışkıda kararma siyahlaşma diyorsan canım o normal hemen herkeste oluyor.İlacı bırakınca normale dönüyor
Ozgemlym NMK ben kullanıyorum yan etkisi dışkı rengi affedersiniz ama simsiyah gibi cok korkmuştum sonra normal olduğunu öğrendim
espalp NMK demir ilacı bana alerji yapıyor 😂🤦🏼♀️ Herkes bulantı ve dışkıdan şikayetçi benimse ellerim şişiyor parmaklarım kapanmıyor 😂
Mlssa NMK başka bir sorun yoksa eğer,O çok normal canım merak etme ilacı kullanmayı bıraktığında 1-2 güne normale dönüyor☺️
Mlssa Mehtapaselalp Doktoruna danışmalısın canım ama sanırım daha erken ileriki haftalarda kullanmıştım ben.Doktorun yönlendirir seni ilaç konusunda.
Eceguldemir Mehtapaselalp benim doktorum o haftalarda bulantıyı arttırmasın diye vermemişti 22 haftalık olduk daha yeni kullanmaya başladım Canım muhtemelen sende öyle yaparsın
Mehtapaselalp Sanırım aile hekimi veriyormuş çocuk için benim için kan değerlerim herşeyim normal cıktı
Eleven Kullandığınız ilaca göre değişiyor ben taydferon kullanıyorum. Çok yan etkisi olmadı. Ama diğer ilaçlar çok etkiledi beni kullanamadım.
Merve612506 NMK ben de şiddetli kusma yapmıştı içemedim çok düşük olduğu için doktorum değişti ilacı inşallah bu mide bulantısı yapmaz bnde 🤢🤢
minikkurabiyem2019 Merve612506 ay bendede migdem bulanıyo kendimi halsiz gibi hıssediyorum 24 haftalıgız 😞 bu gittigimde dicem kokusu bile ıgrenc