Iremgokce Kızlar merhava ben ara öğünümde meyve ve kuruyemiş yiyorum bunların dışında sağlıklı atıştırmalık önerisi olan varmı siz neler yiyorsunuz ?
Canoglumbenm Iremgokce ben ceviz yiyorum canım. Bazen süt yanında bisküvi yiyorum. Bazen meyve yiyorum. Öyle yani
Iremgokce Canoglumbenm doktorum sık ama az beslen diyo bende oturup düşününce yicek birşey bulamıyıorum 😂bu yüzden sizin fikirlerinizi merak ettim teşekkürler
Iremgokce 1ogrencianne muzlu sütü kendinizmi yapıyısunuz bu güzel fikir kendiniz yapıyosanız 👍🏻Listeye ekledim bunu teşekkürler 😇
Deletedmom143 Iremgokce Iremgokce canim olursa dogal inek sutu koy sutu yani.olmazsada pastoruze qutuda edilmis yani Ama koy sutu cok severim genelde
Canoglumbenm Iremgokce ye canım ye bişey olmaz ama az ye sağlıklı şeyler ye 😊 ben her dakika açım valla
defne55 Iremgokce canım ne isterse onu yiyorum canım beslenme şartım yok koyamadım henüz onu kendime 😂
Iremgokce defne55 kilo almaktan korkuyorum canım bu yüzden kendimi tutuyorum sağlıklı birşeyler bulma peşindeyim vücudum kiloya yatkın 🥺
Iremgokce Canoglumbenm aynen bende onun ayrımını yapma aşamasındayım ☺️12 ye giricem yeni bulantım geçti bende düzen oturtmaya çalışıyorum
Iremgokce defne55 3 ayda 1 kilo almışım oda sanırım haraketsizlikre ve susuzluk çünkü 3 aydır nerdeyse evdeydim bulantıda birşey yiyemiyordum suyu görmeye tahammülüm yoktu..
defne55 Iremgokce yok canım bünyeyle alakalı o üç ay bende mide bulantısı çektim hastanede yattım hatta hiç biyere çıkmadım şu içmedim hala çok şu içen biri değilim ve hareket eden biri değilim ama bebek aliyor ben almıyorum
Iremgokce defne55 haklısın bünye 🥴annem 25 kilo aldığo için doğumunda ben kendimi frenleye feenleye bakalım kaçla kurtulabilicem 😂
Ebrarrebral 12+0 oldum Allah in izniyle inasaallah kucagima da almayi nasip etsin ama ben süt ve süt ürünleri hiç tuketemiyorum en son 8+4 Dr gittim 2 hafta sonra kontrole gidicem
Iremgokce Ebrarrebral bende tüketemiyordum bulantıdan sadece tuzlu ayran içiyodum şimdi yeni yeni başlıyorum yemeye