Esrabrhkl Nasıl anlayabilirim baş aşağı dönüp dönmedini kızlar ya.. en son 29 haftalıkken gittim ayakları aşağıdaydı ..şuan 33 haftalık olduk acaba dönmüş müdür nasıl anlayabilirim?
Zeynepasya24 Esrabrhkl evet hissediliyor başı aşagı dönünce sertleşiyor orası bi de ağırlık oluyor orda ayaklarda üstte hissediliyor
Gamzeciks Esrabrhkl bende cok merak ediyordum. Her zaman hisssettigimyerden farkli bir yerde tekmesini hissettim. Asagiya dogru baski yapmaya basladi. Dôndugunu hissettim yani. Doktor kontrolune gittigimizdede donmus demisti.
Gul33 Esrabrhkl hıçkırığın geldiği yere göre, bir de yukarıyı tekmeliyorsa başı aşağıdadır. Ben öyle anladım
23Zumra Esrabrhkl canim ben anlamamistim doktorum soyledi basi asagida karnimin en akt kismi baya sert kafasiymis
CicekGirayBysl Şurda durayım bende merak ediyorum. Kasıklarımda hissediyorum tekmeleri bazen göğüs altımda. Toplanıyor bazen göbeğimin bi tarafına ama neresi olduğunu kestiremedim 😁
Esrabrhkl Gul33 hıçkırığı aşağılarda bundan eminim çok dikkat ettim .ama hareketleri bilmiyom yukarıda değilde göbek hizasında faln
Zeynepasya24 Esrabrhkl canım sertleşiyor değil zaten kafası aşagıda olunca hissediyorsun dokun karnına eğer kaşıkların sertse kafası orda bi de hiç oynamıyor mu göbeğinin üstü ya da sağ yukarı tarafı göğüs altına doğru
Pelin86 Esrabrhkl 34,haftaya gircem baş asagiya dönmüş ama hiç anlamadim 😂😂 üstelik ikinci dogumum olmasina ragmen Sadece pazar günü beni görenler karnin aśagiya düşmüş çocuk dönmüş dediler . Kocakari laflari gibi ama dogruda çikti😁