Mucizem00 Kızlar şimdi 32 hafta raporu aldım hastaneden yapmam gereken birsey var mı? Sigortamın ödendiği yere vermem yeterli olacak mıdır?
Hs20 Hayir canim gecen hafta bende aldim fotokopisini is yerine verceksin sonra dogum oldugunda sende kalan ana karti da sigortaya gotureceksin baska bisey yapmaya grrek yok canim
AkileUqur Hs20 cnm ben sadece iş yerine verdim... SGK ya niye veriyoruz ki.. öyle bişey söylenmedi hiç.. şaşırdım
Hs20 AkileUqur benim.hastanede ole.soylediler dogum olduktan sonra sgk ya vereceksiniz dogum parasi almak icin dediler canım
AkileUqur Hs20 Allah Allah çok enteresan.. iş yerine vermek yeterli diye biliyorum.. zaten raporu olduğun SGK bin dökümünde çıkıyor... İş yeri raporlu yazıyor ya zaten
AkileUqur Hs20 Allah Allah çok enteresan.. iş yerine vermek yeterli diye biliyorum.. zaten raporu olduğun SGK bin dökümünde çıkıyor... İş yeri raporlu yazıyor ya zaten
Hs20 AkileUqur o zaman biomiyorum canim ben devletten aldim ordan ole soylediler baska bi aciklama yapmadilar daha detayli bilgiye sahip degilim acikcasi
Mucizem00 AkileUqur canım 170 aradım sadece iş yerine vermen yeterli oluyormuş iş yeri hallediyor yedek bi fotokopiye falan gerek Yok
Meral17 Canım raporu verirken muhasebeye sor bi çünkü raporlar sgkda çıkıyor tam 32 demi aldın yoksa 31 +günlerdemi bende şuan 29 haftalıgım ama çok halsizlik var doktora yalvarıcam neredeyse 31 de ver diye 🙂