nrdnkd Arkadaşlar 6 Hafta 4 günlük hamileyim. Bugün doktorum üstten bebeği göremedi ve alttan baktı bebeğide gördü kalp atışınıda duydu Allaha şükür. Benim gibi olan var mı ? Üstten görünmeyince üzüldüm biraz
Cerenylmzz nrdnkd normal canım bende 5buçuk haftalıkken öğrendim bebeğimi 6.haftada kalp atışını duydum alttan bakıldı 8.haftada normal bakıldı korkma yani olabiliyo🙏🏻
Herseyimoldun nrdnkd bende bugün 6+4 ama gecen hafta gttim ultrasonla baktı iki hafta snra kalp atışı için gel dedi bide kan aldılartarama testi için
nrdnkd Cerenylmzz normal yani bu çok sevindim ☺️ Alttan bakılması riskli değil mi ben doktora baktırmıyordum ama bu alet bunun için var dedi
Cerenylmzz nrdnkd yok canım doktorun kötü bişey olsa bakmaz zaten bazen acillerde alttan bakıyolar hemen en ufak bi şikayette kanamam vs. Bişey olmadığı sürece baktırmıyorum onlara ama merak etme bi kaç hafta sonra normal bakmaya başlarsınız ❤️
Aynurnaz nrdnkd benimde aynısı oldu gayet normal 6 haftalikken üstten gorunmedi alttan hemen gördük çok şükür .
Naze2151 nrdnkd bende tam bu hafta ve bu günde duydum ama karından:) birşey olmaz diğer gittiğinde karnından görürsün 👍 şuan 19u geçtik bile