Esilaninannesi0904 Mrb canlar hala erkek bebek bekleyip isme karar veremeyenlerdenim varmı aklınızda ali iamine uygun farklı bir isim
Aysemlg Esilaninannesi0904 eşimle Mirza ismine karar verdik güzel soydan gelen erkek anlamına geliyo 😊
BiDunyaMutluluk Esilaninannesi0904 eğer değişmezse ben de erkek bekliyorum canım ve isim konusunda karar veremiyorum. Sanki hiç biri yakışmaz gibi geliyor 🙈 Ali ismine de çok isim uyuyor aslında
Busraoz Esilaninannesi0904 Ben de bu durumdayım belli değil daha hiçbir ismi beğenmiyorum tam içime sinmiyor😏
Devrim19 Esilaninannesi0904 Ali isminin yanina merdan ismini ben cok yakistiriyorum kulagada hos geliyo Merdan Ali..
Busraoz BiDunyaMutluluk hahah evet hiçbiri ona uygun değilmiş hissinden dolayı bir türlü karar veremedim ben de
Dlygnr Hiç bir ismi yakistiramiyorum sanki çok zormuş isim işi ya biz en sonunda omer ismine karar verdik gibi ama ilk oğlumun ismi yağız ona uydunda istiyorum bi yanımız yaman diyooo ayyy çok zor karar vermek
Bahargulu Benimde simdi kesin erkek soylediler 3 taramaya girdim 16 haftalik sukur oglusum geliyi saglikli gelsinde insllh
Gkhn71 Esilaninannesi0904 bence tek isim koyulsa daha iyi olur ilerde cocuk icin zor oluyo ve sorguluyor ben oğluma tek isim koycam adı Gökhan olacak inşallah