honey Hastane oda süslemesi yapmayı düşünen arkadaşlar, instagramda bir sürü sayfa var ama fiyat olsun konsept olsun bir türlü karar veremedim, fiyat olarak makul ve önerebileceğiniz, bildiğiniz, memnun kalınan bir organizasyon sayfası var mıdır ?
Esramese honey cevren genis degilse gelip giden olmicksa inan masraf yapma biz ablamda suledk hazirlandk gelen yoktu biz yedim ictik herseyde cope gitti bence cocuguna bisey al o parayla
Milly93 honey ben kendim süsleyeceğim evdeki malzemeleri kullandım genel olarak ve toplam 70-80 tlye maal oldu 😁 kimsenin gelip gelmemesi önemli değil önemli olan benim ne istediğim herşeyin özel olması geriye güzel anıların kalması instagramdan kubranin.evi hesabımın adı mesaj atarsan evdeki malzemeleri nasıl değerlendirdiğimi neler yaptığımı gösterebilirim 😊
honey Esramese ya evet bir heves yapmak istiyorum ,tabi gelen olmazsa da üzülürüm, bilmiyorum yani, bi yandan yapayım dyorum bir yandan da yapmayayım
Sengulkrgz Esramese harbi yaaa birde gelen giden olmayinca oyle kaliyor😁 yaaa simdi artik herkes sey dusunuyor hastaneye gitmeyelim zaten 1 gun sonra eve gelecek hastane ortaminda rahatsiz etmeyelim.diye gitmek istemiyorlar genelde...Bizim cevre kalabalik ama gitmezler hastaneye bende kesin kendim yerdim🤗 akrabalar gelir onlara da gerek yok yaaaa ne ugrasacagim
41hamile Cok pahalı bir kaç sayfaya sordum 800ile bin TL buluo benim için gereksiz oda süsleme kayınvalidem çok hevesliyor almış birseyler tülüydü dağıtmak için süstü 60 TL vermiş birinden sebil buldum oldu bitti onları götürcez
Esramese 41hamile serbetle ikramlk olabilir aslinda ama süs fazla bnce o masrafi 40i icin okunn mevlutte yapilabilir
Esramese Sengulkrgz aynen oyle mevlutune patlat bi guzellik gitsn hastane bide bnm normal dogum bazen 2 3saate cikariyolrmis durumuna gore hepsi çöp 😅 o aci sanciyla onu bile gormem belkide