Busgok arkadaslar disim kirildi cok kotu aciyo duramiyorum dis etim aciyo ne yapabilirim lutfen yardim edin
ZuhalDurmus Busgok sinir hava alıyorsa zor geçer ağrısı.12 haftadan sonra müdahale eidyorlar diş dr una görün haftanuygunsa. İst gece açık yerler vardı bildiğim kadarıyla.
2cocukannesi Busgok 2gün önce kanal tedavisi dolgu yaptırdım 11 haftalıkken çok şükür şimdi ağrı sızı bişey yok bebeğimde iyi🤗
Lidya Karanfil varmı evde,çiğne tükürüğünüde ağrıyan dişinin üstünde tut.Ağrı kesici etkisi var,ilaç olarak parol kullanabilirsin
Lidya Busgok Yani bu saatte hastane bulamam diyorsan bi şekilde geceyi atlatmak zorundasın,internete bak bilenlere sor benim bilgim bu kadarla sınırlı keşke daha fazla yardımcı olabilsem
Busgok Lidya esim karanfil yagi alicak.internete bakiyorum herkez farkli bisey diyor biri yazmia curuk dis bebege zarar verir cekilmesi lagzim biri yazmis hamilelikte dis cekimi zararli ne yapicagimi sasirdim
zehranur123 Busgok bende çektim aynı durumu kuzum pek birsey yapmıyolarlar serum takıp hastanede eve yolluyolar rabbim yardimcin olsun diş ağrısı çok zor 😑
Lidya Busgok Haftana göre tedavi uygularlar,çürük diş apse yapmışsa zaten çekemezler antibiyotik ağrı kesici verip eve yollarlar.
Mujdeicel Busgok karanfil yağı al kesinlikle başka şekilde ilaç vs doktora danışmadan olmaz . Karanfil yağı direk uyuşturur alır ağrısını. Diş etlerin bu ara çok hassas o yüzden daha fazla ağrın olması normal
Esa Busgok eğer gerekliyse hiçbir işlem zararlı değil 2. Trimesterde röntgen hariç her şey yapılabilir ilacida her dönemde kullanabilirsin acile git acil doktoru işlem yapmaz belki ve kadin dogumcudan onay isteyebilir ama bakar ilaçla olcak biseyse ilaç verir geceyi atlatirsin en azından
Gsdebal Canım selam. Ben diş hekimi asistanıyım doktoruna danışarak dişine her türlü işlemi yaptıra bilirsin. Diş hekimlerinin kullandığı anestezi lokal anaztesi bölgesel yani sadece işlem yapacağı yeri uyuşturuyolar o yüzden bebeğe giden bişey yok. Gönlün rahat olsun
Lidya Gsdebal 🤔 Dediğin iyiymiş ama bana 3 aydan önce işlem yapmamışlardı,işlem yapmak için tüm sorumluluğun bende olduğuna dahil imzalı kağıt istemişlerdi
Busgok Gsdebal bunu soylemeniz cok iyi oldu tesekkur ederim.bisey daha sormak istiyorum curuk dis falan bebege zarar verir diyolar korkuyuyolar cok ciddi zarar verirmi bebege
Yusufaras Busgok genelde parol her hamile içebiliyor dayanamicak kadar çoksa ara doktorunu sor ama bir sıkıntısı olmuyor ama kişiden kişiye değişir belki ondan birsey diyemicem tuzlu suya bir kac damla sirke damlat gargara yap yada sarimsak ez ağrıyan yere sur ben ilkten ole yapıyordum sonra apse yaptı fayda etmedi mecbur parol kullandım allah sifa versin zor ozellikle gebelikte kalsiyum eksikliğinden cok oluyormuş
Busgok arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim allah ragzi olsun hepinizden agrim biraz hafifledi allah hepimize bu surecte sabir ve sifa verir ins
Busgok Esa ben hamile olmadan once dis tedavisi goruyodum dis doktorum hamile oldugumu ogrenince tedaviyi kesti doktorun onay vermeden tedaviye devam edemem dedi ilk 3 ay zten tedavi uygulanmiyo zaten dikkat et bu surecte cok agrinda olabilir hic agrinda olmaz dogumdan sonra devam ederiz dedi