Merhaba 😃
öncelikle benim hikayem herkese umut olsun, sizde umudunuzu kaybetmeyin
Veeee lütfen beni yargılamayın ☺️
Nisan 2018 de hamile olduğumu öğrendim hem de ne şans hep ikizlerim olsun istemiştim ama bunu aldırmak için gittiğimde öğrendim 😔 daha evli değildik eşimle, o istemedi aldırmayı ama anneme nasıl söyleyebileceğimi bilemedim, onu üzmek, yapamazdım ve aldırttık. Kendimi asla affedemeyeceğim bir o yüzden, lütfen nasıl kıydın o iki cana demeyin fazlasıyla acısını da cezasını da çektim çünkü sonrasında yaşadıklarımla, hikayemde bundan sonra başlıyor zaten. KÜRETAJ sonrası 2 ay adet göremedim doktor ilk olduğu için normal dedi ama bence değildi. Sonra ilaçla adet gördüm ama o kadar az ve kısa sürdü ki ben 7 gün adet gören ve yoğun kanamalı biriyken 2 gün ve çok azdı, doktor onada normal dedi neyse dedik bu kadından bi halt olmaz başka doktora gidelim tabiki böyle 4 ay geçti, başka bi doktora gittim bana küretajdan sonra normal dedi zamanla oturur rahmin ama FSH hormonunda yükselme var takip edelim dedi 9,73 çıkmış, tabi ben kafama bir de bunu taktım, her ay fsh kontrolüne gidiyorum ve her ay yükselmeye devam ediyor bu Arada özele gitmeye başladım Lokman hekim Akay Selçuk Arslan; ilk muayenede korkma,geçici bi durum çünkü yumurtlaman çok iyi bir sürü çocuğun olur demişti bana ama bi sorun vardı küretajdan dolayı rahim içinde küçük bi yapışıklık olmuş dedi onu da kısa bi işlemle açarız demişti. Ama yine de fsh hormonuna bu ay da bakalım dedi ve üzücü haberi o ay aldım Fsh hormonum o ay 13,75e çıkmıştı 😔 üzüntümü be korkumu size anlatamam. Doktorum bunu beklemiyordum böyle giderse 1 yıl içerisinde erken menopoza girme ihtimalin var dedi ve ben yıkıldım hemen hormon tedavisine başladık CYCLO-PROGYNOVA ve DHA BIOSTERON (ilki hormon ilacı, 2.si bir multivitamin takviyesi yumurta kalitesini arttırmak için) tabi ben internetten de sürekli araştırma yaptım bu ilaçlarla birlikte bir de ilk ay civan perçemi içmeye başladım günde bir defa o ay ilk defa adetim tam zamanında geldi ve fsh hormonum 7,03e düştü ama hala kanamam çok azdı onunda yapışıklıktan dolayı olabileceğini söyledi doktor, bir sonraki ay fsh’ım yeniden yükselişe geçti 8,30 oldu ben yinede telaşta tabi o ay doktorda gidemedim ilaçlarıma devam ettim ama çayı günde 2 e çıkarttım daha nişanlı olduğum için bebek yapma girişiminde de bulunamıyorum yani o sıra bebeğim oluyor mu olmuyor mu bilemiyorum tabi bir de yapışkklığı da açtırmamıştım. Sonraki aylar hormonlara baktırmak için günler uygun olmadı hafta sonuna denk geldi ama ben civan perçeminin yanına bir de hayıt tohumunu ekledim 2 ayda onuda dahil ettiğim kürleri de içtim ilaçlarla birlikte derken düğünüme 1 ay kala eşime dedim ki deneyelim, eğer olmazsa başka bi tedaviye başlarız çünkü yaşımda 32 ve mucize 5 haftalık hamileydim hem de geçen yıl hamile olduğumu öğrendiğim zamanla aynı zamanda Nisan 2019 😄 rahim içindeki yapışıklıkta olduğu gibi duruyordu biraz zor geçirdim ilk haftaları kanamalarım oldu yapışıklıktan dolayı çünkü bebek tutunmaya çalışırken o yapışıklığı kanatıyordu düşük tehlikesi vardı, 3 ay doluncaya kadar Progestanın ilacını ve iğnesini kullandım, benim hiç hamile kalma umudum yoktu ama oldu Rabbim tüm pişmanlığımı görüp acıdı bana ve şimdi oğlum 14+3 artık sağlıkla dünyaya gelmesi için gün sayıyoruz. Uzun oldu Kusura bakmayın ama demem o ki umudunuzu kaybetmeyin Rabbim onu size verecekse hiç bir şey önünde duramıyor, inşallah isteyen herkesin Rabbim bir an önce yavrusunu rahmine yerleştirsin