KbrSaglk Cansumus ben 1 haftalık hamileydim öğrendiğimde ogünden beri hakiki zeytinyağı bebe yağı ve hindistancevizi yağı kullanıyorum 36.cı haftada başladı 🥺
KbrSaglk Semiha57 evet ama tek seansı 1500 tl o tedavininde işte kaç seansta geçerse artık öde öde dur
KbrSaglk MomNalbant benim çatlaklarım cildimden dolayı kırmızı olmuyo direk beyaz ama deneyim yinede alıp
DuyguSenturk KbrSaglk tam 37 haftalık hamileyim ve tamda sizin belirtiğiniz yerde göbek deliğinin tam altında çatlakların var ne varsa sürüyorum ama oldu ki kere ve çok kötü gözüküyor 😢
DuyguSenturk KbrSaglk tam 37 haftalık hamileyim ve tamda sizin belirtiğiniz yerde göbek deliğinin tam altında çatlakların var ne varsa sürüyorum ama oldu ki kere ve çok kötü gözüküyor 😢
KbrSaglk DuyguSenturk Allahtan karnımız aşağı indide üstlere çıkmıycak o çatlaklar bide çatladığı gibi kalırmı artarmı acaba onu merak ediyorum 🥺
KbrSaglk Cansumus yok ayrı ayrı sürüyodum mesela sabah üzerimi giyinirken bebek yağı sürüyodum duşlardan sonra zeytin yağı sürüyodum gece pijamalarımı giyerkende hindistan cevizi yağı sürüyodum
DuyguSenturk KbrSaglk evet aynen bende iyiki aşağıda yine dua ediyorum üstlerde vs olsaydı daha sıkıntıydı 😕