Kdrykenan Kızlar daha düne kadar hiç çatlağım yoktu bugün fark ettim ki yanlarım da çatlak olmuş hep zeytinyağı sürdüm ama işe yaramamış heral de bide bepantol çatlak önleyici sprey şeklinde krem var ondan alsam mı ki bu saatten sonra önüne geçebilirmiyim🤔
Pinkbabe Kdrykenan %100 doğal yapılmış kantaron yağı bulabilirsen bir tek onu tavsiye ederim şahsen canim
Kdrykenan Pinkbabe aktar dan almıştım ondan var evde ama yüzde yüz doğal mı bilmiyorum bide kırmızı olan mı sarı olan mı işe yarıyor mu
Pinkbabe Kdrykenan Nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama aktardan alınanlara güvenmeyin ege kıyılarında insanlar bu otu kendileri toplayıp yapıyorlar soğuk sıkım sızma zeytinyağıyla ben ve annemde her yıl yapar stoklarız tüm rahatsizliklarimizda hemen hemen kullanırız bizzat denedim ben canım kırmızı olani makbul cilt için bulabilirsen denemeni öneririm ☺
Yesimeliz Bende kirmizi olan var canim bende onu kullaniyorum bide madecassol surebilirsin hucre yenileyici
Pinkbabe Yesimeliz Madecassol dr. Danışarak mi kullanıyorsun canim bir sakıncası var mı acaba ? Ben cildime kullanıyorum haftanın 3 günü max. Kullan dedi eczacı ama karnıma cesaret edemedim öyle deyince dr. sormayı da unutum
Yesimeliz Pinkbabe danis canim doktoruna ama bi zarari olacagini dusunmuyorum antibiyotikli krem bile veriyorlar