Deletedmom00170 Merhabalar reglken denize girdim ve çiktigimda hemen çikardim sizce birşey olur mu kanamam falan denizde çok olmadı
Ayckntmt Deletedmom00170 tamponmu taktın onumu çıkardın bulmaca gibi oldu ama hamile değilsin sanırım bişey olmaz
denden Deletedmom00170 birdaha girmemeye calıs ama birşey olmaz merak etme. enfeksiyon riski var ama olmamıstır diyip içimizi ferah tutalım
Emeeelll Tubammm ahahhahahhah ben de okuyunca kendi kendime neyi çıkardı dedim. Hiç güleceğim yoktu ya😂😂😂😂😂
lilamom Deletedmom00170 havuz olsa iyi degilde denizde bi sikinti olmaz sadece temkz tut kendini bide girerken mumkunse tampon kullan
Deletedmom00170 Ayckntmt yok canım değilim evli değilim bekarım bilgim var biraz yardimci olmak icin girmiştim annelere😔
Deletedmom00170 Ayckntmt belki birine yardimim dokunur diye girdim 😔 evli de degilim hamile de degilim😔
Tubammm DemetDigesu yani düzgün ifade edemeyince hepimizin kafasında belli belirsiz sorular çıktı 😂😂 ama reglken denize girmek iyi değil diye biliyorum vücudun enfeksiyon almaya meyilli olduğu zamanlar