masalsii clmmmmm ben cuma gidicem doktora karar verdim çünkü çok karnım ağrıyor iyi oldugunu duymak istiyorum, artik kalp atışı için gittiğimizde eşimle giderim😍
masalsii clmmmmm valla benim daha ilk muaynem kuzum biliyosun ama inanki karın ağrısı bel ağrısı valla korkuyorum içim rahatlasın istiyorum zaten kalp atışı 8. Haftalarda duyuluyormuş ortalama inşallah görürüz bebişleri😍
clmmmmm masalsii inşallah canm tek duam😍benm de biliyosun Kanamam olmuştu yattım buzamana kadar umarım bi sıkıntım kalmamiştır
Crescent96 Valla dediğim gibi bende cok yeni ögrendim beta hcg kontrolu yapıyoruz cuma gunu 89.7 ydi tahminen 20 günlük dedi doktor bugun kan verdim sonucum yarın cıkacak insallah yukselmiştirrr🙏🏼🙏🏼🙏🏼
masalsii Crescent96 benimde ilk geçen çarşamba 85 di sonra cuma 183 oldu doktor tekrar kana gerek yok cuma gel dedi 5+2 olucam cuma gittiğimde inşallah 🙏🏻
Crescent96 masalsii hayırlısıyla kese görelim inşallah🙏🏼 İlk gebeliğim nedense korkuttular beni kimyasal gebelik falan anlattılar çevrede.. şimdi dört gözle kan sonuclarımı bekliyorum ☺️
masalsii Crescent96 ya okudukça bende tedirgin oldum ama allahın izniyle inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz🙏🏻
elifatma1234 clmmmmm canım hayırlı olsun tüp bebekle mi hamıle kaldın daha önce tüp bebekle ilgili postunuz görmüştüm
clmmmmm elifatma1234 yok canm normal yolla nasip etti rabbim tüo bebek nagatif oldu eylülde 2. tedaviyi yapıcaktım.. ama hamileyim şükür😊🙏