guler27smsk_ 36 haftalık hamileyim bugün doktora gittim bebeğim 2500 kg boyu 46 cm sizlerin ki nasıl di lütfen yardımcı olun zayıf mi bebeğim 😔😔
Esranrogz guler27smsk_ bende inşAllah 36. Haftamda gidicem canım ama baktığım araştırmalara göre bide happymom giriş sayfasında haftaya göre değerlendirmede 8. Aydan sonra bebeklr her hafta 250 gr birden alır yazıyor gayet normal 32. Haftamda gittim ben 2.300 felan demişti banada doktorum
mrsdoruk guler27smsk_ en son 35+1 de gittiğimde 2750 47-48 cm boyu vardı canım eğer ki haftasıyla uyumlu bir bebek ise çok takılma inan sağlığı yerinde olsun yeter bence
Yasmnnn guler27smsk_ 36+2de 2.900kg 50santimdi canım benim kızım çok fazla takma kafana daha alıyorlar kilo 🤗
Hiratrkd guler27smsk_ canm benım de 36+0 da 2550 grm 48 dı doktorum braz zayf dedı ama sorun etmedı yanı bınde bnm b12 vtamınım dusukmus ondan da olabılır ılac kullanıyorum suan
guler27smsk_ tugcemelis Masallah sağ selamet doğar insallah zayıf benim ki o zmn ama kızlar bnm bir yasında kızım bar hiç durmuyorum yerimde ondan olabilir mi doğru düzgün yemem de yok
mrsdoruk guler27smsk_ hic takılma canım bi tanıdıga 4200 falan dediler cocuk dogdu 3600 mü ne o yüzden kg a cok takılmıyorum ben acıkcası
guler27smsk_ Hiratrkd aynen bnm ki de dusuk cnm kan ilacı Verdi ferrum benim de doktorum sorun etmedi ama ben takıldım
Hiratrkd guler27smsk_ aynn canm bende braz fazla takıldm dkkat edıyodm yedıklerıme smdı daha fazla dkkat edıyorm 😊
KerimAlpMoms Benim 36.cı haftada bebegim 3.400 grmdi suan 37. Haftamizdayiz yarin kontrol var bakalim ne kadar oldu 🤰♥️
tugcemelis NimetDilmen bilmiyorumm doktorum altın ve gorumcemide aynı bu zamanlarda almış sezeryan ben istiyorum normalden çok korkuyorum
Senbibak guler27smsk_ benim bebeğime göre zayıf ama kıyaslama yapma bence 34+5 te 2900 dü benim kızım arkadasım senle aynıydı o haftalarda 3400 gram doğrdu 38+5 te takılma hiç birazda aile yapısı biz hep balık etliyiz😂
Bhrkls guler27smsk_ 35+1 de gittim canım 2200 gr doğduktan sonra kilo alır sıkma canını dedi doktorum 1 hafta geriden geliyor gelişimi
_Mutlu_Anne_ guler27smsk_ bebek zayıf diye hiç üzülme önemli olan sağlığı dünyaya gelince kilo alıyorlar zaten
Denizanne guler27smsk_ canım 35+6 da 3200 kg dı 50 cm boyu vardı ama benim bebeğim 2 hafta önde bence senin bebişinin kilosu normal 🌻🌻
Ps15 guler27smsk_ benim bir kuzenim doğduğunda o kadardı boyu da kilosu da ve sağlıklıydı minyon biri sadece anne baba da öyle. Siz de öyleyseniz normaldir yani😊