Cansumeryem Kızlar detaylı ultrason için normal kadın doğum diye mi randevu alıyoruz 182 den yoksa başka bi bolumu var mı onun
Emeeelll Cansumeryem Sdemirel kızlar ben de sabah aldım 19+5 haftalık hamileyim. MHRS nin uygulamasından aldım Zeynep kamilde bulamadım ben de Ümraniye devlet hastanesinden aldım ama sadece perinatoloji olarak geçiyordu ekstra arayıp sormam gerekmez dimi alt dalları da oluyormuş çünkü. Bu arada 21 Haziran Cuma’ya aldım
Sdemirel Emeeelll mhrsden alamadım ben . Direk o bölüme verilmiyormuş randevu 🤦🏼♀️ Nasıl alacağım bilmiyorum
Cansumeryem Ben temmuz ayının yarısında alicam kuzum benim de bi bilgim yoktu kadın doğum olarak biliyordum perinatolojiymis
Emeeelll Cansumeryem yok direk alınıyor sadece her hastanede uzman yok. Anadolu 2 Avrupa 2 hastane direkt randevu veriyor tabi bulabilirsek
Emeeelll Sdemirel sabah 6 dan önce uygulamaya bak randevusunu iptal eden oluyor sabah büyük ihtimalle ben öyle aldım bi tane kalmıştı çünkü. Ya da arayın şimdi en fazla 15 güne randevu veriyor.