Edaahs Arkadaşlar donaxyl vajinal tableti kullanan varmı enfeksyon için verdi doktorum ama erimeden dışarı cıkıyor
mrsdoruk Edaahs gece yatarken kullan canım eldiven vs cıkmıstır isinden vajinadan iceri koyduktan sonra bacaklarını duvara koy azıcık ki dısarı atmasın içerideki enfeksiyonu temizleyecek zaten cıkmazsa
Dorukunannesi95 Edaahs fitil gibi alttan alinan ilaclari bana doktorum gece yatinca koy demisti iyice yerlestirip yatiyordum sabaha kadar yatar pozisyonda oldugum icin akma yapmıyordu fazla. progestan kullandim o sekilde
Edaahs mrsdoruk gece yatarken progestan kullanmak zorundayım oyüzden sabah erkenden kullan dedi doktor kullanıyorum Bi türlü tam erimedi
Edaahs Dorukunannesi95 sabah 8 de attım 11 de kalkıyorım ama sanırım tam içeri gitmiyo orda problem yaşıyorum
Edaahs Nergis34 gece malesef progestan kullanıyorum oyüzden sabah cok erken kullanmamı söyled erken kalkıp kullanıp tekrar yatıyorum
Findik92227 Edaahs progestani gündüz al onda 1 saat yatmak yeterli oluyor donaxtly de Gece al istersen
Ozge3747 Edaahs BAna da vermişti ama ben kullanamadım gece yatarken koymama rağmen olduğu gibi dışarı çıktı 🤷♀️
Ozge3747 Edaahs ☺️Bence fitili doğru koyabilmekle alakası Yok çünkü progestan fitil de kullanıyorum onda böyle bir sorun olmuyor, bu ilaç çok katı erimiyor, gece en az üç dört saat bekleyip erimiyorsa daha ne yapalım 😊
Edaahs Ozge3747 işte aynen benimki de öyle gece progestan kullnıyorum bende o hemen gidiyo cıkmıyo da. Ama bu yapısı gereği gitmiyo da orda kalıyo erimiyo da 3 4 saat yatıyorum kullandıktan sonra etkisini de göremiyorum