zcolak Merhaba arkadaşlar. 13+6 gebeyim erkek bebek bekliyoruz. Cinsiyetimiz ikili testte kesinleşti. Şimdi düştük isim derdine. Eşimin çok sevdiği (vefat eden) bir arkadaşı var adı Ahmet. Eşim ilk ismi Ahmet olsun istiyor. Benimde dedemin adı çok uzak bakmıyorum. Ama yanına güzel modern bir isim daha olsun istiyorum. Aklımda Ahmet Doruk Ahmet Mert var sadece sizin Öner’iniz olur mu başka?
Ps15 zcolak Ben Mert ismini çok sevmiyorum nedense. Kaan, Mete, Çınar olabilir birkaç sevdiğim isim daha var ama Ahmet'le pek uymadılar sanki😊
Serife07 zcolak 1. Saf, halis, karışımsız. 2. İyi yürekli, temiz kimse. 3. Kur´anî ıstılahta, Allah´a halis olarak yönelip ihlaslılıkta ileri bir dereceye varmış kul.
zcolak Ps15 hepsi tek başına çok güzel isimler ama evet Ahmet’in yakına pek gitmediler gibi sağol yine de 😊
AygyulSina zcolak sen gonlunden geceni yok uzun kisa diye dusunme belki ilerde sadece bir ismi kulanir
Aynur56 Allah nasip ederse oğlumun adını Ahmet Miran koymayı düşünüyoruz Miran ismi benim yıllardır ki olan hayalimdi Ahmet ismi de eşim çok istiyor diye Ahmet Miran olsun dedik
BirVeraAnnesi35 zcolak erkek olursa Atlas koymayı çok istiyoruz biz bakalım ama kız gibi galiba😂 onun yanı sıra Demir Asil Çağan Ata Toprak bularıda cok beğeniyorum