Tugbaglr Merhabalar 26+5 gebeyım. Uc gun once sancı sıkayetımle hastaneye aldılar samcılarım kesıldı fakat bugunde sıvı azalmıs dıye sasırdılar bunları yasayan var mı acaba bebegıme bırsey olur mu
dml33 Tugbaglr su azalması bndede olmustu 14. Haftada hatta bol su sekerin yoksa havuc suyu dinlen soluna yat sivi tuketmeye calis hindistan cevizi suyu bunları onermisti doktorum coo sukur sorun olmadan dogum yaptim bn ins snde atlatirsn
ayseturk Tugbaglr benimde suyum azalmış farkına varamıyorsun tabi tesadüf kontrole geldim yatışım yapıldı şu an takip altındayım.cuma gününden beri hastanedeyim malesef
Mom86 Tugbaglr sivi eger kese yirtilmamissa takviye yapabiliyor bazi soktoralar2 arastirin cnm cok g.olsun
Arbie Tugbaglr sancınız nasıldı kasılma şeklindemi geliyordu benimde fazlaca sancım olmaya başladı karnım sureklı kasılıyor korkuyorum dra gitmeye😓
Tugbaglr Insaallah canım cok korktum ılk gebelıgım acıkcası pekte bırsey bılmıyorum lavobaya cıktıgında gıtmıs olabılır dıyorlar ama hıc fark etmedım de 😔
ayseturk Tugbaglr beni Doğuma alacaklar yaklaşık 10 dakika önce öğrendim. Biraz kendimi toplayayım buraya ayrıntılı yazarım size de faydası olur belki
Tugbaglr Arbie korkma canım bence beklemeden gıt doktora Allah korusun ılerlemeden durduruyorlar yoksa sıkıntı hem bebege hem sana regl sancısı kabızlık gıbı bır sancıydı
Arbie Tugbaglr cnm bende acillik oldum ve sancılarım çıktı suan serumla durdurmaya çalışıyorlar 😭hakkımızda hayırlısı artık😓😓
Arbie Tugbaglr amin canım cümlemize 😓doğumhanefen ancak normal odaya ancak geçiş yapabildimaz daha kafayı yicektim doğumhanede😓😓🙏
Arbie Tugbaglr eve geldim şimdi canım durdurdular allaha şükür sancımı ama psikolojimi berbat ettiler doğumhanede aklım çıktı saatlerce orda 🙈🙈
Tugbaglr Arbie bende cok asırı korkmustum ınan kı oldum oldum dırıldım sankı ama bu halımıze sukur ınsaallah zamanına kadar dayanır bebıslerımız de sag saglım kucagımıza alırız ınsaallah 🐣
Arbie Tugbaglr ay inşallah canım erkendende oraya birdaha girmeyelim 🙈🙈az daha korkudan doğuruyordum orda🙈🙈